marceel1 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Witam, jak w temacie. Proszę o rozpoznanie wtyczki - wychodzi w bagażniku po lewej stronie. Dzięki.
Norbas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Może masz wyjście na zmieniarkę, bo po tej stronie były montowane
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Może masz wyjście na zmieniarkę, bo po tej stronie były montowane to nie jest od zmieniarki. i widac ze tam nigdy jej nie bylo.
marceel1 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Od zmieniarki na pewno nie. Przejrzałem chyba "milion" a4 i wtyczek w bagażniku i takiej nigdzie nie widziałem. Ktoś mi powiedział, że może to być od gps, że auto mogło wcześniej jeździć w firmie i było kontrolowane, możliwe?
cocoo24 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 odczytaj nr z wtyczki i wszystko bedziesz wiedział jesli jest ory
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 wygląda na wtyczkę od małej navi i bardzo podobna wtyczka jest tez w tunerze
Rekomendowane odpowiedzi