Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Młody

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawy jestem jak bedzie prezentowala sie czarna ramka, powiem szczerze ze mnie troche wku.... ten "srebny plastik" w drzwiach elementy alu u pasazera tez a deska z badziewnego srebnego plastiku, Młody czekam na weekend :)

ciekawy jestem jak bedzie prezentowala sie czarna ramka, powiem szczerze ze mnie troche wku.... ten "srebny plastik" w drzwiach elementy alu u pasazera tez a deska z badziewnego srebnego plastiku, Młody czekam na weekend :)

no tak: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163832.0

:naughty:

Ros... u Ciebie widzialem ladnie sie komponuje :good: tylko do tego jeszcze wymieniales tunel ? bo widze ze tez jest czarny

Młody duzo jest jebania z tymi lampami przednimi? zbieram sie zeby kupic z ledami ale podobno sporo pracy z elektornika jest zeby podeszlo wszystko

Zależy jaki masz moduł . Czy dużo, raczej nie . Ściągasz zderzak wymieniasz lampy i kilka kabelków przy module zamieniasz. Kodowanie na led. i po sprawie :)

kiera to poliftowy s-line z Q7, a manetki alu są w różnych modelach - S4/5, S/RS6, Q7 V12 itp

a gałka "prawie nówka" - trafiłem kiedyś na nią w niezłej cenie, a że sprzedający miał dwie to wziąłem dwie :polew:

jak chcesz to mogę Ci jedna "oddać" za np. 300, bo u mnie leży i czeka na wystawienie na allegro :)[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 22:32_________________________________________________

Ros... u Ciebie widzialem ladnie sie komponuje :good: tylko do tego jeszcze wymieniales tunel ? bo widze ze tez jest czarny

tunel i listwy drzwi w piano mam fabryczne

Zależy jaki masz moduł . Czy dużo, raczej nie . Ściągasz zderzak wymieniasz lampy i kilka kabelków przy module zamieniasz. Kodowanie na led. i po sprawie :)

a masz jakis schemat tych kabelkow co z czym pozamieniac? gdzie moge sprawdzic jaki mam modul vagiem? czy jest gdzies w miare dostepny i mozna odczytac

...jak chcesz to mogę Ci jedna "oddać" za np. 300, bo u mnie leży i czeka na wystawienie na allegro :)

Mogłem napisać że widziałem za 300zł :decayed: ale napisałeś "np." :naughty::chytry::przebiegly:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 22:37_________________________________________________

a masz jakis schemat tych kabelkow co z czym pozamieniac? gdzie moge sprawdzic jaki mam modul vagiem? czy jest jeszcze inny sposob?

Albo vag lub rozebranie półki pod kierownicą 10min. roboty. Jest rozpiska w moim temacie kilka stron wstecz lub na A6 klub-nawet jest :shocked::rolleyes:

Ja miałem z literą D numer jest ten sam a musi być K min. fajny bajer można sobie zakodować ledy z "Coming Home"/"Leaving Home" i teraz świeca mi razem z halogenami .

Tak jak na filmie

Fajnie działa na laski w garażach podziemnych :kox::good:

hmmm - w sumie to nie jestem ani z poznania ani z krakowa, wiec moze byc za 300 z wysylka - i tu już bez "np." :tongue4:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 22:52_________________________________________________

można sobie zakodować ledy z "Coming Home"/"Leaving Home" i teraz świeca mi razem z halogenami .

a mozna same ledy bez halogenow?

a mozna same ledy bez halogenow?

Nie sprawdzałem :) ja mam w halogenach hidy 6000K to mi się nie gryzie z led. a ja k pier...nie w nocy to jasność nastaje :decayed:

Tu masz kierownice z RS5 mam taką gładką i jest sporo grubsza i lepiej się trzyma od kiery z S4/S-line :wink4:

Jeszcze dwa tygodnie temu była 1 nówka sztuka za 1000 a teraz nowa za 1500 używka za 1050:

http://allegro.pl/audi-rs5-kierownica-z-multifunkcjami-lopatki-i1858418071.html

http://allegro.pl/audi-kierownica-gruba-s-line-rs5-skora-skorzana-i1857349077.html

Mlody a gdy wlaczasz kierunek to lekko przygaszaja Ci sie ledy czy swieca z taka sama intensywnoscia?

Tego nie mam . W B8 jest to potrzebne ponieważ led idzie przez kierunek. W A6 jest całkiem osobno. Nie podoba mi się to.

mystic.pl dzięki za linki :hi:

Ta z rs5, jest szyta z 2 kawałków skóry a nie z 4 tak jak przy s4/s-line.

Nie ma tych 2 górnych szwów i się nie wyciera w tym miejscu jak tamte :wink4:

Ale przede wszystkim profil robi robotę, jest bardzo gruba :wink4:

mi osobiscie nie podoba sie kiera w pelnej perforacji i momo tego ze fajnie lezy w dloni nie zamierzam jej zmieniac.

znajomy ma ja w S3 i jak po kilkudniowej jezdzie jego samochodem przesiadlem sie do siebie to mialem wrazenie ze mam w rece kiere z malucha :)

Taka jak ta jest tylko w RS5 :wink4: nie ma jej w żadnym innym modelu audi.

Ja mam ją w wersji gładkiej już od początku roku, ładnie zabezpieczoną Gliptone i co miesiąc odświeżaną conditionerem megsa, przez cały czas wygląda jak nowa :)

Jest jeszcze kiera z poliftowego rs5 ale cena powala na kolana i nie jestem pewny czy pod stare taśmy pedejdzie:

http://allegro.pl/kierownica-skora-czarna-lamana-nowa-audi-rs5-8t-i1823276175.html

jest ścięta u dołu i zrobiona na wzór tej z RS6 C6 z całkiem nowym panelem MF.

No i jeszcze takie cacuszko w carbonie w cenie dla gościa z grubym portfelem lubiącego gadgety:

http://allegro.pl/nowa-kierownica-carbon-audi-r8-rs4-rs6-s-line-i1831673989.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...