rojbert Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witajcie mam pytanko, nie pali mi tylne światło przeciwmgłowe zarówka jest ok bezpicznik jest ok bo palą sie przednie gdzie szukać usterki ??
ykk Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tzn ktore nie pali..? Jedno jest zaslepione. Chyba od strony pasazera..
Gość spedyt Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 a bezpeicznik nie jest inny czasem?? Bezpiecznik jest wspólny na przód i tył 36 - 15A - reflektory przeciwmglowe przednie i tylne
schiller Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tzn ktore nie pali..? Jedno jest zaslepione. Chyba od strony pasazera.. tu kolega ma racje, jesteś pewny ze tam jest żarówka?
rojbert Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 żarówka jest bo wyjąłem całe mocowanie żarówek bezpiecznik jest ok, jest wspólny z przednimi wydaje mi sie ze prąd nie dochodzi ale dlaczego ?? jeszcze chciałbym sprawdzić wyłącznik ale nie wiem jak sie ten cały zespól wyłączników wymontowuje ?? chyba ze macie inny sposób na sprawdzenie tego ??
rojbert Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 czy ten sposób wyjmowanie dotyczy również wyłącznika halogenów ?? bo wydaje mi sie ze wszystkie w rzędzie są jakoś połączone
dark79 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 sa osobno, to znaczy ze nie masz ani jednego przeciwmgielnego z tylu, tak?? na wlaczniku sprawdz czy dochodzi napiecie po zapaleniu swiatel mijania i czy wychodzi po nacisnieciu przycisku
rojbert Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 a z tyłu powinny dwa przeciwmgielna być czy tylko jeden ?? bo w większości samochodów jest tylko jeden nic nie pali od strony kierowcy zarówka jest ok, natomiast jeśli z drugiej strony powinno też być to nie wiem bo nie sprawdzałem czy wogóle jest zarówka
dark79 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 tylko jedna orginalnie sie pali, a sprawdzales miernikiem czy napiecie dochodzi do wtyczki?? zarowke podmieniales na inna??
rojbert Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 tylko jedna orginalnie sie pali, a sprawdzales miernikiem czy napiecie dochodzi do wtyczki?? zarowke podmieniales na inna?? zarówka jest ok, a napięcia nie sprawdziłem
Sebulo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Temat dawno poruszany ale mam pytanie odnośnie tylnych lamp. Dlaczego jest tylko jedna - lewa, a prawa jest zaślepiona? W sumie na upartego można domowym sposobem dorobić sobie końcówkę i mieć dwie lampy przeciwmgłowe z tyłu. Nie zrobię przypadkiem jakiegoś przeciążenia?
Rekomendowane odpowiedzi