Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Schemat tlumika, co wchodzi w sklad budowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniam stary tłumik na nowy firmy BOSALA za 320zł mam pytanie czy może ktoś mi podać co wchodzi w skład nowego tłumika najlepiej tej firmy.Jeśli ktoś ma schemat taki to proszę o podzielenie się nim. :audi::a4fan:

Opublikowano

sorki ale otworzyly mi sie tylko 2 schematy bardzo male reszty nie moge odtworzyc :/[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 08:00 _________________________________________________ok juz wiem wszystko to za 320zł to jest tłumik koncowy tylko (dla zainteresowanych koszt wymiany 20zł)[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 11:06 _________________________________________________temat mozna zamknac

Opublikowano

Jeżelli zadżyło się twoje auto ma oryginalny wydech to rura pomiędzy środkowym a końcowym tlumikiem tanowi jedną całość. Na tej róże powinny byc znaczki w którym miejscu należy ją rozciąć.

Opublikowano

no wlasnie cos slyszalem o tym bo mechanik mowil ze nowy tlumik koncowy za puszka ma jeszcze kawalek rurki nowej i trzeba uciac i dospawac czy jakos tak do starej. No i koncowke bede musial przelozyc ta co mam przy aucie dospawac do nowego tlumika

Opublikowano

oj chyba nie. Nowy tłumik ma gniazdo na wsunięcie rury wychodzącej ze środkowego tłumika a na to trzeba założyć opaskę - choć spawanie możę też nie jest złe

Opublikowano

moze dokladnie powiem jak bedzie mi montowal to cos i moglbym juz dzisiaj zamowic ale kaske niestety starszej musze dac planowane zakladnie za oklo 2 tygodnie :)a o spawaniu mowie o koncowce samej tej z nierdzewki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...