Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Które opony na lato ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Goodyeary napewno będą się ładnie prezętowć ale ja osobiście bym wybrał Dunlopy - w wielu testach były lepsze

Opublikowano

Mam w ojca Lagunie te goodyear'y F1.

Wcześniej jeździłem na Michelinach Pilot Sport Primacy i powiem że róznica jes jak niebo a ziemia.

F1 zachowują sie świetnie na suchej nawierzchni i rewelacyjnie na mokrym.

Zjawisko aquaplaningu jest prawie niezauważalne.

Przy wjechaniu w kałużę przy sporej prędkości kierownica prawie nie drgnie.

Jedyny minus to to że trzeba pamiętać o zmianie jak się pierwszy śnieg pojawi bo daleko na nich nie zajedziesz :decayed:

Co do Dunlopów to sie nie wypowiadam bo nie miałem nic do czynienia.

F1 mogę śmiało polecić.

A co do "prezentacji" F1 na feldze to mogę dodac ze optycznie 225 nie wygląda jak 225 tylko na trochę węższą. ;)

Opublikowano

polecam goodyeary

Opublikowano

dunlopki, latałem na takich i warte są zakupu :th:

o goodyearach czytałem, że zbierają cały syf z drogi :thumbdown:

Opublikowano

miałem goodyeary właśnie te i faktycznie są świetne :th: tak na suchym jak i na mokrym byłem z nich super zadowolony :thumbup:

na dunlopkach jeździłem krótko i cieżko coś więcej powiedzieć ale wydawały sie też super :wink4:

więc pokieruj sie ceną albo wyglądem który według mnie jest zdecydowanie po stronie F1 :dance:

Opublikowano

o goodyearach czytałem, że zbierają cały syf z drogi

Możesz napisać o co dokładnie chodzi?

Opublikowano

Goodyear to maksymalna precyzja prowadzenia tak jak piszą przedmówcy zarówno na suchym jak i na mokrej nawierzchni.Jednak doskonałe warunki trakcyjne opony okupione są szybką ścieralnoscia, ponieważ są zrobione z dosyć dobrej "miękkiej" mieszanki. Teraz latam na dulopach zima/ lato i jest bardzo Ok i wybrałem je właśnie ze względu na trwałość .Zastanów się jakie są twoje priorytety i bierz komplet....obie firmy są godne zaufania.

Opublikowano

powiem ci tak. jeździłem na obu i obie są bez dwóch zdań bardzo dobrymi oponami. nie mniej jednak polecam dunlopki, m. in. dlatego ze dłużej się będziesz nimi cieszył. a i jeszcze jeśli nie muszą to być koniecznie te z których podałeś to bardzo polecam dunlopy sport maxx 01

Opublikowano
  • Autor

bardzo dobrymi oponami. nie mniej jednak polecam dunlopki, m. in. dlatego ze dłużej się będziesz nimi cieszył. a i jeszcze jeśli nie muszą to być koniecznie te z których podałeś to bardzo polecam dunlopy sport maxx 01

czemu akurat te ??

Opublikowano

dobra jakość mieszanki gumy, idealne opdrowadzanie wody i niski poziom hałasu ale jakto zawsze bywa z dobrymi oponkami to i cena jest wysoka

Opublikowano

bardzo dobrymi oponami. nie mniej jednak polecam dunlopki, m. in. dlatego ze dłużej się będziesz nimi cieszył. a i jeszcze jeśli nie muszą to być koniecznie te z których podałeś to bardzo polecam dunlopy sport maxx 01

czemu akurat te ??

bo as lepszymi "allrounderami" i lepiej sprawują się w normalnym codziennym użytkowaniu.

Opublikowano

o goodyearach czytałem, że zbierają cały syf z drogi

Możesz napisać o co dokładnie chodzi?

jakiś użytkownik opisywał w necie, kształt bieżnika sprawia, że sie zapycha i później przy większych prędkościach wszystko wywala w nadkola :kwasny:

Opublikowano

jakiś użytkownik opisywał w necie, kształt bieżnika sprawia, że sie zapycha i później przy większych prędkościach wszystko wywala w nadkola :kwasny:

Szczerze mówiąc nic takiego nie zauważyłem.

Jak wjedziesz w jakieś błoto to chyba do każdej opony się przyczepi i będzie pluło po nadkolach.

Opublikowano
  • Autor

tak, ale cena są 2 x droższe od dunlopów

Opublikowano

...F1 są za***iste. Polecam :th:

Opublikowano

no spoko a gdzie to wyczytałeś?

PS:a tak wogóle to sorry za offtop