maateusz Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 WItam, od niedawna przy jeżdzie na dziurach miga (!) i daje sygnał dźwiękowy - sprawdzałem poziom płynu hamulcowego i niby jest ok, w czym jeszcze może być problem ??
bell23 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 może tez być luźna krańcówka hamulca ręcznego - w B5 to ta sama kontrolka
maateusz Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 gdzie ją znajdę ?? jak ją sprawdzić ??
kedzior_1265 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 (!) to z układem hamulcowym i abs (P) to ręczny hamulec podlacz pod vaga to zobaczymy co pokaze
kalik Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 A ja powiem żebyś jeszcze raz sprawdził poziom płynu hamulcowego i dolał odrobinkę.
maateusz Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 spróbować dolać mogę, tylko jaki płyn jest używany do audi ?? bo nie mam musze kupić dopiero.
maateusz Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 wiec przestudiowałem jeszcze instrukcje - hamulec reczny ma inna lampke (p) - w prędkościomierzu wiec zostało dolanie płynu - w prawdzie było go teoretycznie wystarczająco, ale po dolaniu śladowych ilości - bo i tak był prawie max - póki co nic sie nie swieci - wiec serdeczne dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi