Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 no albo olewamy te i robimy nowe albo zacznyamy temat z tymi co sa napewno zrobimy 1 kolorowe tzn nadruk zeby byl w 1 kolorze
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja z tych 18 propozycji 3 bym chętnie łyknął
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 trzeba bedzie je jednak przerobic na 1 kolor i zrobic na sicie tak mysle im wiecej ludzi zdecyduje sie na dany wzor tym cena za 1 sztuke bedzie nizsza ---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ---------- np 1 koszulka z nadrukiem 60 zl ale przy 2 cena spada do 30 za sztuke przy 3 23 zl itd analogicznie
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dobra to ja chcę nr 12, nr 15, nr 18 czarne z białym nadrukiem
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 poczekam jeszcze dzisiaj wieczorem jak wroce z treningu ustale co i jak i dam info
Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Z napisu z tej różowej koszulki z chęcią bym pyknął sobie taką różową naklejeczke na auto Gdzieś w Łodzi pamiętam że wycinali takie cosik na zamówienie tylko trzeba było przynieść pliczek ze sobą
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Z napisu z tej różowej koszulki z chęcią bym pyknął sobie taką różową naklejeczke na auto Gdzieś w Łodzi pamiętam że wycinali takie cosik na zamówienie tylko trzeba było przynieść pliczek ze sobą w sumie nie glupi pomysł
Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Z napisu z tej różowej koszulki z chęcią bym pyknął sobie taką różową naklejeczke na auto Gdzieś w Łodzi pamiętam że wycinali takie cosik na zamówienie tylko trzeba było przynieść pliczek ze sobą w sumie nie glupi pomysł Chodzi to w sumie za mną odkąd zobaczyłem ten wzór A na czarnym avancie wyglądałoby to zacnie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 narazie slabo to wyglada czyli nic nowego
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Z napisu z tej różowej koszulki z chęcią bym pyknął sobie taką różową naklejeczke na auto Gdzieś w Łodzi pamiętam że wycinali takie cosik na zamówienie tylko trzeba było przynieść pliczek ze sobą w sumie nie glupi pomysł Chodzi to w sumie za mną odkąd zobaczyłem ten wzór A na czarnym avancie wyglądałoby to zacnie Seba, Wito pan do was z pomysłem
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 hehe no widze da sie zrobic ale dobra vlepa by byla
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 tyle ze to ten sam problem co z paletka nie wytne tego z jednego koloru nie ma bata trzeba ciac z bialego i na bialy naklejac rozowy no bez sensu :/
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 tyle ze to ten sam problem co z paletka nie wytne tego z jednego koloru nie ma bata trzeba ciac z bialego i na bialy naklejac rozowy no bez sensu :/ ale to zrobic w jeden kolor bialy,czarny
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 no ale jak w jeden dobra inaczej koszulka jest kolorem twojego auta wszystko co rozowe jest w kolorze twojego auta jest ok ?
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no ale jak w jeden dobra inaczej koszulka jest kolorem twojego auta wszystko co rozowe jest w kolorze twojego auta jest ok ? jak pieknie zobrazowane
Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja się tam nie znam na wycinankach ale nie ma takiej folii różowej żeby z niej wyciąć naklejkę ,potem zarzucić na folie "transmisyjną" i przykleić? Czemu musi być na białym to zrobione?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie musi tylko tlumacze to co jest rozowe bedzie kolorem auta to co jest biale moze byc obojetnie jakim kolorem tylko jak zrobisz rozowe i nakleisz na granatowy lakier to bedzie sraka
Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A teraz czaje Czyli generalnie problem jest w tym że słowo "kiedyś" jest w znaku zapytania a pod Avantem jest serduszko? I jakby przemodelować to inaczej (albo zrobić coś w podobie) żeby żadne z powyższych nie kolidowało ze sobą to wtedy będzie gites?
Rekomendowane odpowiedzi