Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Drewno w środku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Panowie mam pytanie odnośnie drewna na desce oraz przy drzwiach, nie podoba mi się wogóle drewno i czy można je zdemontować i założyć aluminowe wstawki jak są u niektórych czy musiał bym całą deske i tapicerke drzwi zmieniać??

Opublikowano

Te listwy na pewno można wymienić na inne. Nie wiem jak z konsolą centralną.

Z drugiej strony mam jak u Ciebie "wszystko" w "drewnie". Nie jest to takie brzydkie. A "aluminium" jak napisałeś? Chyba nie idziesz w kierunku ryflowanych dywaników? :)

Opublikowano
  • Autor

nie nie nic takiego nie wchodzi w gre poprostu nie gustuje w drewnie, bardziej pasuje to do jakiegoś jaguara albo A8 a do b5 średnio, a może juz mi sie znudziło sam nie wiem, ciekawe własnie jak jest z konsolą środkową...a czym sie różnią pokrętła koło nawiewów z przed i po licie czy może że są podswietlone? jeśli tak to czy da się podswietlić w przed lifcie?i czy duzo zachodu jest z tym?

Opublikowano

drewno na desce jak i na drzwiach możesz przemalować zamiast wymieniać całość

Opublikowano

Możesz również okleić czymś listwy a nie malować :D są ładne okleiny. Może wyglądać lepiej od jakichś oryginalnych.

I na desce też da się bez problemu zdemontować o tym była gdzieś mowa, możesz poszukać.

Opublikowano

Powodzenia ze zmianą dekorów z deski .. cały dół trzeba siągac..schowki, konsolę, radio..plastiki pod kierownicą .. parę godzin w plecy przy zmianie dekorów :good:

Opublikowano

Jeżeli zdecydujesz się na demontaż mógłbyś podesłać zdjęcia konsoli. Poprzedni właściciel nieumiejętnie wyciągał radyjko i mam teraz delikatne uszkodzenia drewna na konsoli.

Opublikowano

Przy zmianie listwy z deski rozdzielczej, zdemontowalem schowek i później podważałem srubokrętami od spodu, żeby spinki puściły, zajeło mi to może 30min, ale trzeba uwazac, żeby nie złamać listew.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

malowanie, oklejanie, Panowie dajcie spokój. Albo wymien dekory na oryginalne, albo zostaw tak jak jest. wez Wiochy :)

Opublikowano

Chętnie wymienie się za drewno :wink4:

Opublikowano

Powodzenia ze zmianą dekorów z deski .. cały dół trzeba siągac..schowki, konsolę, radio..plastiki pod kierownicą .. parę godzin w plecy przy zmianie dekorów :good:

rany

a wydaje się taka pierdołka

chyba by mnie szlag trafił .... :no:

Opublikowano

rany

a wydaje się taka pierdołka

chyba by mnie szlag trafił .... :no:

Bo to pier**la nie trzeba konsoli zdejmowac tylko schowek i podwazac nic nie lamiesz i nie uszkodzisz.Raggaman sie rozpedzil,albo nie umie inaczej zdjac