Staszek20VT Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Obiecane fotki: - lusterko z kompasem: - kierownica z A4B8 S-line z multifunkcją od Siemiana (jeszcze raz wielkie dzięki :notworthy: ) - grill S4 z czarną obwódką (znaczek zamienię na S-line jak tylko wykombinuję jak go tam ładnie i bezszkodowo wkomponować) I parę fotek ogólnych po użyciu Meguiar's NXT Tech Wax 2.0 i Chemical Guys Wheel Guard:
jedrekx Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 to teraz pora na ciemne środki lamp + białe kierunki
variocustoms Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 chwali się dobre podejście o dbanie o auto przy użyciu dobrych kosmetyków , następnym razem kup szampon Gold Class, jest
Staszek20VT Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 chwali się dobre podejście o dbanie o auto przy użyciu dobrych kosmetyków , następnym razem kup szampon Gold Class, jest Dzięki za uznanie Gold Class jest w moim posiadaniu od ponad roku Zresztą jak wiele innych kosmetyków samochodowych
variocustoms Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 a to się chwali warto zainwestować w kosmetyki i wygląd auta
jedrekx Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 zgadzam się nigdy nie wierzyłem w te specyfiki dopóki nie wypróbowałem ich na A3...
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Fajny ten kompas...tylko do czego on sluzy?
mgtan Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja to w przerwie wymieniłem tylko ramki na klubowe a co
variocustoms Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 kompas zawsze wiesz czy jedziesz w kierunku Rosji czy Niemcowni albo w góry albo nad morze mam kompas w aucie i czuję się jak w USA bo tam głównie tak się jeździ wg. wskazań kompasu
wrclaguna Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Staszek20VT piekna ta twoja maszyna a robiles kalibracje lusterka i czy dobrze ci wskazuje
Staszek20VT Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Staszek20VT piekna ta twoja maszyna a robiles kalibracje lusterka i czy dobrze ci wskazuje Dziękuję, sporo rzeczy od Ciebie mam nadzieję wprowadzić Tak, kompas jest skalibrowany wg zaleceń fabryki i porównałem z navigacją - wskazania prawidłowe. Jak to mi Siemian napisał - mała rzecz, a cieszy. [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 09:27_________________________________________________Dziś wymieniłem u siebie nieszczęsny moduł zegara radiowego i wszystko działa, "palemka" się pojawiła, co prawda nie od razu, ale się pojawiła i czas się zsynchronizował. Zmiana kodowania nie była potrzebna. [br]Dopisany: 27 Maj 2011, 19:16_________________________________________________Kurcze, dawno nic nie "updejtowałem" bo byłem zajęty "trochę" testowaniem nowych zabawek: Poza tym zbieram graty do zmiany wystroju środka, zwiększając możliwości AV wozidełka
Ponior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zamiast wydawać kase na te specyfiki właduj tam w koncu 2din sprzęcik I wywalaj ten chrom czym prędzej.
Staszek20VT Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ale mnie te specyfiki kosztują grosze, a pozwolą wrzucić RNS-E i parę innych bajerów No z tym chromem to coś się z czasem zrobi...
Staszek20VT Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Długo nie było żadnych updejtów, bo i nie ma już czego w sumie dokładać I raczej się na nowe mody nie zanosi, ponieważ obok zadomowił się większy braciszek, a mianowicie Audi A5 coupe 3.0 TDI quattro. Mam nadzieję, że niedługo "niunia (A4)" znajdzie godnego nowego właściciela.
mariusz11111 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam. Powiedz mi a kiedy będziesz sprzedawał swoją a4 i w jakiej kwocie. Może być na wp.
jedrekx Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Długo nie było żadnych updejtów, bo i nie ma już czego w sumie dokładać I raczej się na nowe mody nie zanosi, ponieważ obok zadomowił się większy braciszek, a mianowicie Audi A5 coupe 3.0 TDI quattro.Mam nadzieję, że niedługo "niunia (A4)" znajdzie godnego nowego właściciela. gratuluję, A5 to naprawdę super auto! ale większy braciszek to to nie jest chyba, że piszesz o miejscu z przodu załóż wątek w odpowiednim dziale i pokaż to cudo.
Rekomendowane odpowiedzi