tomser Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 witam.mam problem zeby przejcs z kablem 16mm kwadratowych z komory silnika do srodka zeby podlaczyc wzmacniacz i nie wiem gdzie najlepiej.czytalem juz na forum ze pod komputerem.ale nie chce za duzo rozkrecac moze ktos zna leprze miejsce zanim wszystko porozkrecam albo zaczne wiercic popraw profil bo jest zły a takze temat na zgodny z regulaminem
mcm Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 spróbuj tak gdzie już lecą przewody pod maskę
tomser Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 tak tez bym chcial ale to jest w miare groby kabel i za hole.. nie moge znalesc miejsca gdzie by on sie zmiescil
mcm Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 poszukaj jak nie to wierć ale później zabezpiecz dobrze otwór żeby basenu w autku nie zrobić
cayenne Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Poczytaj i popatrz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17809.msg207124.html#msg207124
tomser Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 dzieki cayenne to jest super.no to ide do roboty narka.
jocker01 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 czesc. moze przyda Ci sie moja rada, ja tak zrobilem i jest ok! tez zastanawialem sie jak puscic kabel, i eureka, jak sciagnesz pokrywe pod kierownica masz zestawy przekaznikow a za nimi konektory! tam wchodza kable od aku i sa odpowiednio grube! podlaczylem sie pod jeden z nich i tak wszystko dziala extra! Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi