kawula1988 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 witam niech mi ktoś pomoże samochód wogóle nie odpala jak podłaczam na krótko od akumulatora to cykał a jak wsadze aku spowrotem to jest cisza...
vauxhall95 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 z mlotka strzel w niego pare razy,moze sie szczotki zawieszaja
domjenick Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 a napięcie dochodzi do rozrusznika?wepnij aku i sprawdz miernikiem,albo zwykłą żarówką
kawula1988 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 próbowałem ale to nie skutkuje... wcześniej nie było zadnych objawów, pojechałem na stacje i juz nie odpaliłem..[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 20:20_________________________________________________też myśle że napiecie nie dochodzi ale jak próbowałem na krótko, zostawiłem na zapłonie i połaczyłem kable i też nic..;/ a sprawdzic tego nie moge bo aktualnie jestem w anglii i nie mam ze soba żadnego sprzetu..
domjenick Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 bo aktualnie jestem w anglii gdzie dokładnie jesteś?
domjenick Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 napisz do Albinka kliknij tu na profil mieszka w Bradford-więc masz pare minut drogi do niego
Rekomendowane odpowiedzi