kamilmlody Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Witajcie. Mam problem z blednącym fisem. Po jakims czasie, jak nabierze większej temperatury FIS blednie i staje się praktycznie nieczytelny. Wiem, ze jest to spowodowane degradacją ciekłego kryształu i jest nieodwracalne. Czy macie jakies pomysły, aby się z tym uporac? Wiatraczek odpada.. Doszedlem do wniosku, ze jest on podgrzewany przez żarówki podświetlenia. Czekam na wasze sugestie i pomysly.
Góral.tz Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 hehe ja mam 1/2 i tez mnie to drażni jak coś wymyślisz o daj znać
szogun0 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Mam na to rozwiązanie, wkrótce będzie info.
kamilmlody Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Mam na to rozwiązanie, wkrótce będzie info. Czekam z mega niecierpliwością...
slawek88 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 kolega krzychold poszukaj na forum. Uzdrowi twój licznik Sam jestem po takiej naprawie koszt niewielki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=108974.0
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Blaknięcia fis'a nie uzdrowi - pomoże jedynie wymiana wyświetlacza;/
slawek88 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Wiem o tym ale Krzychold też wymienia wyświetlacze
Rekomendowane odpowiedzi