rojbert Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 jak się dobrać do przycisków strujących szybami od strony kierowcy pytam co jakiś fachowiec tam wcześnije grzebał i sa zamontowane na odwrót
Jarecki80 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 No hej kolego zeby dostac sie do przyciskow musisz zdemontowac boczek drzwi nie jest to trudne dosyc szybko powinienes sobie z tym poradzic jakies male 5minut no a pozniej przepiac wtyczki bo o to pewnie pytasz?
kamil21 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 ale z tego co pamietam to tych wtyczek sie nie da odwrotnie podlaczycz, no chyab ze masz bez kostek jakos podlaczone?
rojbert Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 ale z tego co pamietam to tych wtyczek sie nie da odwrotnie podlaczycz, no chyab ze masz bez kostek jakos podlaczone? dziwna sprawa z tymi przyciskami, nie wiem czy tak w audi robili ale wydaje mi sie powino być odwrotnie tj lewy lewa strona prawy prawa strona a u mnie jest na odwrót
Nasti Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zdejmij boczek i zamien wtyczki one sa takie same ,ktos pewnie pomylil przy podlaczaniu
smiczug Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Wtyczki pasują bez problemu bo sam miałem dokładnie taki sam przypadek , aczkolwiek auto mam z 95r.
Vtec Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Panowie pozwola, ze sie podepne: problem ze sterowaniem lusterek w lewo. Reszta, czyli gora, dol, prawo dziala bez zarzutu, ale w prawo nie chce ruszac. I to oba lusterka. Prosze o jakies sugestie co z tym zrobic. Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi