wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Z przodu widac ze cos bylo malowane , bo sie kolor odróżnia, czemu ten tlumik tak dziwnie wisi ?
Gość MarcinP Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 W zimie uderzyłem tłumikiem w krawężnik i się lekko ...no cóż bywa, a jeżeli chodzi o malowanie, to auto już takie kupiłem, poprzedni właściciel mówił że było robione, nie wnikam. W ASO Audi powiedzieli, że jest ok, więc kupiłem. Autko z roku 99', wiec wiedziałem, że kupuje używane "stare". No cóż i takie mi się podoba. Najważniejsze, że jest bezawaryjne i świetnie się prowadzi.
pitman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a który nie był robiony ważne żeby czterech śladów nie zostawiał
wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Po prostu na srebrnym bardziej widac :gwizdanie: Ale ogolnie autko ladne, ten tlumik to zrob, bo nie brzydko wyglada [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 22:17_________________________________________________Jeszcze musisz kiere zmienic zeby jakos pasowala do foteli
abdul81 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 środek wypas recaro no i relingi i lusterka
major13 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dla mnie autko super wypas, gwincik by sie zdał. powodzenia w modach
Rekomendowane odpowiedzi