Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Którą V6 wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to duzo ci chla

Opublikowano

mi pali 12 litrów po mieście 9 litrów trasa

Opublikowano

o to zapiepszanie chodzilo mi tak powyzej 170- 180km/h

jak bede jechal dziadziusiowato to tez powinno zejsc nizej ze spalaniem, ale to juz jak kto lubi[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 16:23_________________________________________________moze inaczej ... ostatnio jechalem z lodzi do wrocka odleglosc kolo 180km...wynislo mnie to kolo 70pln. tyle samo zaplacisz za pociag lub podobnie za autobus :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 16:25_________________________________________________teraz podliczylem :naughty:

40 litrow zbiornik z rezrwa 8-miu litrow, czyli wchodza 32litry gazu. 32L razy 100KM podzielic na 300KM wychodzi ze mi autko pali nieco ponad 10,5 litra gazu na trasie :hi:

hmmm a mozna ! :hi:

Opublikowano

dla użytkowników dieslów każda liczba powyżej 10 litrów to szok dla oczu :shocked::blink:

vaxuall to nie TDI :decayed:

Opublikowano

tak dokladnie :good:

Opublikowano

dla użytkowników dieslów każda liczba powyżej 10 litrów to szok dla oczu :shocked::blink:

mialem wieksze silniki m.in 4.2 po 2.2T wiec liczby nie sa mi obce.Pytam tak dokladnie o tym silniku

Opublikowano

mialem wieksze silniki m.in 4.2 po 2.2T wiec liczby nie sa mi obce.Pytam tak dokladnie o tym silniku

ta jeśli można zapytać czemu chesz diesla na v6 zmienić?
Opublikowano

"jak mnie pytja o ten silnik - odpowiadam" :naughty: moj jest idealny. wiadomo to tez trzeba miec szczescie przy zakupie, bo nie wiadomo jak byl on dbany przez poprzednika. 3 lata w urzytku , chodzi cicho, rowno, ma depniecie., wymienilem filtr na sportowy K&N i jeszcze mam zamiar Katy wyciac i uklad z kwasiaka zapodac :kox: tak wiec powienno byc lepiej

P O L E C A M :hi:

Opublikowano

odebralem to jako ironie :thumbdown: tu nie ma nic do wierzenia czy nie wierzenia.Znudzil mi sie afn,moge nim dalej jezdzic bo sie super spisuje,ale sie trafila za dobry preis w dobrym stanie wiec czemu by nie.

Opublikowano

AHA NO I PRZEBIEG JUZ PRAWIE 270,000KM

Opublikowano

paput z tego co pamietam trafiles na zloma afn wiec wiesz.

A ile max leci taki AAH

Opublikowano

bez sciemy raz jechalem 250km/h no i chyba z gorki bylo :mysli: ale 240 poleci z palcem w rurze :kox:

Opublikowano

zadowala mnie to :) :)

Opublikowano

nooo a szczegolnie jak ci komp pokaze spalanie :polew: to juz mniej zadowalajace. dopowiem jeszcze ze jak lece ponad 200km/h to zawsze na benzyne przelacze.

Opublikowano

Jutro jeszcze przemysle dokladnie,najbardziej to nie chce przekladac wszystkiego z mojego czarnucha do tej

Opublikowano

A ile max leci taki AAH

bez przesady większość co jeździ AFNami ma problemy z przeładowaniami :cool1:
Opublikowano

A ile max leci taki AAH

Czesc i czolem ja nie mam przez 2 lata i sie nie zapowiada,a jezdze po dziadkowemu nie mam gdzie,koledzy tez

Opublikowano

A ile max leci taki AAH

Czesc i czolem ja nie mam przez 2 lata i sie nie zapowiada,a jezdze po dziadkowemu nie mam gdzie,koledzy tez

EOT
Opublikowano

V6 czy niie V6...

niech zyje :quattro:

Opublikowano

A ile max leci taki AAH

Paput, odkąd się na forum pojawiłeś to tylko płakałeś, że musisz turbinę wyczyścić a najlepiej oddać do regeneracji (prawie rok czasu). Ale nawet nie kiwnąłeś palcem żeby coś z tym zrobić. Tylko płacz, że przeładowania :hahaha:

A wyczyszczenie turbiny to koszt 300zł, jak komuś bardzo $$ szkoda to może to zrobić samemu. Ale nie lepiej płakać:afn bee, turbina bee, diesel bee.

Przeładowania są najczęściej z winy użytkownika a nie samego sprzętu.