alvaro Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 więc sam rozumiesz Pedałujecie się ? ---------- Post dopisany at 07:06 ---------- Poprzedni post napisany at 07:05 ---------- PS. Koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 to koło nie daje mi spać po nocach.. tylko czemu jest takie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 drogie ? chcesz nówki sztuki za 6500zł - są do wzięcia a to chyba jak na nowe ori spoko cena - u mnie już dawno by siedziały gdyby weszły Te koła to tylko zamrożona kasa - to latasz 2 lata i zawsze w tej cenie je sprzedajesz od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 w chwili obecnej dla mnie drogie.. trzeba było dołożyć 2 lata temu 2 tysiące i miałbym rotory bo wtedy też stały w granicach 6-7 tys, no trudno. S5tki zostają, pewnie i tak moje auto za rok pójdzie na sprzedaż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 drogie ?chcesz nówki sztuki za 6500zł - są do wzięcia a to chyba jak na nowe ori spoko cena - u mnie już dawno by siedziały gdyby weszły Te koła to tylko zamrożona kasa - to latasz 2 lata i zawsze w tej cenie je sprzedajesz od ręki Przepięknie się prezentuje, ale i 19" wygląda rewelacyjnie! Przez dwa lata to masz jednak delikatnie mówiąc spore szanse, że tą zamrożoną kasę gdzieś zahaczysz Zależy ile jeździsz, ale zakładam, że diesla masz nie od parady, więc 40-50k km to jednak jest na polskich drogach spore wyzwanie. Ale dobre dorobienie filozofii to podstawa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać poplakalem sie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Aleś ty dowciapny. Tylko żeby ze śmiechu Ci się zajady nie zrobiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Aleś ty dowciapny. Tylko żeby ze śmiechu Ci się zajady nie zrobiły. Nie pierwszy nie ostatni raz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Aleś ty dowciapny. Tylko żeby ze śmiechu Ci się zajady nie zrobiły. Miron podpowiada Ci całkiem dobrą opcję może się okaże, że finalnie jeszcze wyjdziesz na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Aleś ty dowciapny. Tylko żeby ze śmiechu Ci się zajady nie zrobiły. Sory Łukasz ale taki już jestem - nie miałem nic złego na myśli - tak mi jakoś poszedł tekst instynktownie To nie fura za 5 tyś zł żeby na części rozsprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mirek ty już jesteś taki stary i stateczny chłop to morze chcesz się zamienić na 2 litrowego klekota oczywiście z twoją dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Miron felga masakra. robi robotę. u mnie felgi muszą poczekać ale ciekawe czy ten szary rotor by podszedł do mojego koloru auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 miron masz już jakieś plany na nowe auto , oczywiście jak się obecne sprzeda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 85k zł za 6 letniego składaka ? zwariowałeś ? Nówki sztuki v6 tdi kosztują krocie, ale używki nadal się trzymają, jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Aleś ty dowciapny. Tylko żeby ze śmiechu Ci się zajady nie zrobiły. Miron podpowiada Ci całkiem dobrą opcję może się okaże, że finalnie jeszcze wyjdziesz na + Tylko ja mieszkam w Irlandii ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Sprzedajesz auto? A zderzaka s4 tył nie chcesz sprzedać? nie ale możesz kupić autko, zderzak sobie zostawić a resztę sprzedać Aleś ty dowciapny. Tylko żeby ze śmiechu Ci się zajady nie zrobiły. Sory Łukasz ale taki już jestem - nie miałem nic złego na myśli - tak mi jakoś poszedł tekst instynktownie To nie fura za 5 tyś zł żeby na części rozsprzedawać Luz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Miron jak już tak sprzedajesz na części to ja wpadnę po stołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mirek jaki w tej chwili przelot ma auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi