Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Współczuję tylko tej opłaty akcyzowej :facepalm: jakby nie to to też byłaby u mnie 3.0TDI ale znaleźć krajowe to cud.

coś za coś

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Współczuję tylko tej opłaty akcyzowej :facepalm: jakby nie to to też byłaby u mnie 3.0TDI ale znaleźć krajowe to cud.

coś za coś

No niestety za taką furę trzeba zapłacić. A ciekawe jest to, że jak sprowadzałem swój samochód w ubiegłym roku to za cenę w Niemczech + sprowadzenie + akcyza + cała reszta kwitów mógłbym mieć krajowy co najmniej rok młodszy z minimalnym przebiegiem no i oczywiście bezwypadkowy, nietopiony i z mega wyposażeniem:polew: Prawda jest taka, że nie odważyłbym się kupić takiego wozu u nas w kraju. No chyba że nówkę w salonie ale to już jakiś finansowy koszmar.

Opublikowano

dokładnie - ja też tak mam - zawsze furki sprowadzam z DE - zawsze przepłacam w stosunku do wystawianych w PL - i zawsze jestem w tego dumny :decayed:

że nie daję sie skusić polskim igłą

Opublikowano

Ostatnio zjeździłem kilka firm podczas modernizacji MMI i w jednej byłem świadkiem składania kilku powodziowców sprowadzonych z USA + przekładka mediów (np instalacja 2g tam gdzie było 3g itp). Samochody oczywiście były przygotowywane na giełdę. Igiełki pierwsza klasa. Było też piękne czerwone R8 Plus po nurkowaniu i zapewne niedługo będzie można je podziwiać na ulicach stolicy. Jakiś młody biznesmen nabędzie okazyjnie samochód marzeń:facepalm:

Opublikowano

większość ludzi szuka oszczędności...................niestety....................a polski rynek motoryzacyjny to wręcz samo serce bezwypadkowości, niskiego przebiegu i idealności

Opublikowano

Miron, Twój sedan robi zdecydowanie lepsze wrażenie :wink:

B7 już mega historycznie się prezentuje przy b8:facepalm:

Mimo, iż sprowadzona b8 już w zasadzie 5-letnia to nadal dość świeżo wygląda.

Nie wiem czy przekonałbym się do podwyższonej akcyzy dla dla V6:eusathink:

Opublikowano

na żywo ta b8 robi robote, fotele :kox: jak nowe :slina:

Opublikowano

szkoda tylko że musiałeś go oglądać tak okrytego brudem

Opublikowano
szkoda tylko że musiałeś go oglądać tak okrytego brudem

chcesz powiedzieć,ze brud przeswitywał przez prezerwatywe?

Opublikowano
:grin: Tomeks widze że dla Ciebie to nie pierwszyzna :grin:
Opublikowano
:grin: Tomeks widze że dla Ciebie to nie pierwszyzna :grin:

:decayed:....

wysłane z one v :)

Opublikowano

Przygarnąłem od Marcina alu 18 cali (te z ET29 z A5) które były w dziale sprzedam

Do tego nowe oponki 225/45/18

Zrobił się całkiem fajny zestawik - przymiarka nie sugeruje że coś miało by obcierać - zobaczymy jak będzie w faktycznym użytkowaniu.

Tak czy siak chyba trudno o ładniejszy zestawik na zimę

Opublikowano

Jaki wzór to jest ? fotki mile widziane :naughty:

Opublikowano
Przygarnąłem od Marcina alu 18 cali (te z ET29 z A5) które były w dziale sprzedam

Do tego nowe oponki 225/45/18

Zrobił się całkiem fajny zestawik - przymiarka nie sugeruje że coś miało by obcierać - zobaczymy jak będzie w faktycznym użytkowaniu.

Tak czy siak chyba trudno o ładniejszy zestawik na zimę

Dobre posunięcie Prezes :thumbup1:

wzór jest elegancki :naughty:

Opublikowano

Fajne kółko, też o takim myślałem :naughty:

Opublikowano

dzięki - mnie też się podoba :decayed:

Szwagier kupił B8 to było komu 17 sprzedać :decayed:

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

aczkolwiek muszę przyznać że na tym foto powyżej wyglądają bardziej elegancko i efektownie niż na żywo

Ostatecznie zobaczymy jak będa wyglądały na aucie i z tymi balonami oponami - na autku jakoś tak się tracą

Opublikowano

ale lakier na nich już na zdjęciu robi mega robote :kox:

chcę swoje pomalować w taki chrom look, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

Opublikowano
ale lakier na nich już na zdjęciu robi mega robote :kox:

chcę swoje pomalować w taki chrom look, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

...bardziej mi się te 17 właśnie chyba przez kolor podobają niż jego letnie......hmmm ...zaraz mnie zjedzie :decayed:

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

Poza tym ten 5-cio ramienny wzór ...jest :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...