miron78 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Teraz kupując auto 240ps od razu na program się umawia Przy szukaniu ogłoszeń bez Q mam mu nawet nie pokazywać A jak na drodze widzi bez s-line to się dziwi jak można takie golasy kupować ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- 4 fota troche podpicowana mega by byla na kalendarz foty ogólnie można by mieć mega dojechane ale: pojęcia o fotografii nie mam a foty strzelam jakimś malutkim nikonem za 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Szwagier niech jeszcze zapiski odmaluje bo teraz strasznie wyglądają Furtki bardzo ładnie się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak dla mnie avant ładniejszy ale jakbym dostał sedana to bym się wcale nie pogniewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Rotory widziane wczoraj na żywo prezentują się super a fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dobre fotki widze jeszcze istotny szczegół heble 320 vs 345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Chyba 330 VS 345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 A ja mam pytanie. Dlaczego znaczek S-LINE jest na różnych wysokościach w obu gablotach jakieś przygody Pytam bo jestem zainteresowany zakupem sedana Jestem napalony ale matka bardziej ode mnie:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Chyba 330 VS 345 No chyba jednak nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 A ja mam pytanie.Dlaczego znaczek S-LINE jest na różnych wysokościach w obu gablotach jakieś przygody Pytam bo jestem zainteresowany zakupem sedana Jestem napalony ale matka bardziej ode mnie:polew: jakbyś się skupił a nie wydurniał to byś wiedział że to dwa różne znaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 A ja mam pytanie.Dlaczego znaczek S-LINE jest na różnych wysokościach w obu gablotach jakieś przygody Pytam bo jestem zainteresowany zakupem sedana Jestem napalony ale matka bardziej ode mnie:polew: Bo tylko jeden to znaczek s-line drugi to jakiś ulep Radzę prześledzić te 102 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 A ja mam pytanie.Dlaczego znaczek S-LINE jest na różnych wysokościach w obu gablotach jakieś przygody Pytam bo jestem zainteresowany zakupem sedana Jestem napalony ale matka bardziej ode mnie:polew: jakbyś się skupił a nie wydurniał to byś wiedział że to dwa różne znaczki A to przepraszam za dużo wypiłem ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- A ja mam pytanie.Dlaczego znaczek S-LINE jest na różnych wysokościach w obu gablotach jakieś przygody Pytam bo jestem zainteresowany zakupem sedana Jestem napalony ale matka bardziej ode mnie:polew: Bo tylko jeden to znaczek s-line drugi to jakiś ulep Radzę prześledzić te 102 strony nie żartuj nocy by mi nie starczyło:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 2012 Audi A6 Supercharged Badge Photo 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 teraz mi się przypomniało że Mironowóz to przeca golas był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 S4 ze znaczkiem od A6 a do tego jeszcze w dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Mirek czemu sprzedajesz b8 nie ma jeszcze b9 chyba Czyżbyś szykował sie na auto Szymona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Panowie, nie zaśmiecajcie wątku, jakbyście czytali na bieżąco to byście wiedzieli że już niedługo będzie mod który wyjaśni wszystkie Wasze wątpliwości wsadzonego tam silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Chyba 330 VS 345 Jak się mylę to mnie poprawcie S4 hamulce tarcza przód 345mm tył 330 A4 3.0---------------------320mm tył 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tak masz rację to mnie się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Chyba 330 VS 345 Jak się mylę to mnie poprawcie S4 hamulce tarcza przód 345mm tył 330 A4 3.0--------------------320mm tył 300 I tak właśnie jest, Audi poszło po rozum do głowi i teraz nawet w 2.0TDI na tył wkładają seryjnie 300mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Mirek czemu sprzedajesz b8 nie ma jeszcze b9 chyba Czyżbyś szykował sie na auto Szymona B9 jeszcze nie ma ale muszę wpłacić zaliczkę Pelex - znaczki były wyżej ale jak obniżyłem auto to chyba normalna sprawa że znaczki wtedy wyżej przychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi