pawel1380 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 rotory oryginały audi? ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- nowe opony już w drodze (nówki sztuki) FALKEN 245/35/20 Troszkę będzie licznik kłamał..
miron78 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 rotory oryginały audi? ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- nowe opony już w drodze (nówki sztuki) FALKEN 245/35/20 Troszkę będzie licznik kłamał.. Wiem ale nie chciałem już 265/30/20 Felgi nie ori - ale sprawdzone z tego samego źródła co 19, które do dziś śmigają na B7 i mają się dobrze i specjalnie niczym ori nie ustępują ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ---------- Czy będę żałował - czy będzie wyglądało gorzej - trudno powiedzieć - zdaję sobie sprawę że posunięcie dość ryzykowne bo wzór RS6 II ciężko przebić czym kolwiek - dlatego dodatkowo ruch obniżenia autka aby całości dodać uroku
pawel1380 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 no to czekamy Na 245/35/20 bedziesz mial ciut wiecej komfortu. Felgi 9 cali czy 8,5?
miron78 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 cel tych opon był też między innymi taki aby się ona bardziej schowała w nadkolu - żeby przy obniżeniu nie było efektu ocierania o nadkole samo ET już bardziej idealne być nie może. Zamówione felgi mają ET40 a poprzednie miały ET38 i przy pełnym załadunku i nierównej drodze obcierały Dlatego mam nadzieje że ET40 + opona 245 będzie ideałem
pawel1380 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 to teraz bedziesz musial bardzo uwazac zeby felgi nie obetrzec o kraweznik bo ochrony juz nie bedzie zadnej
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 się zobaczy........nowe felgi już w drodze (nówki sztuki) ROTOR 20 cali nowe opony już w drodze (nówki sztuki) FALKEN 245/35/20 nowe sprężyny już w drodze (nówki sztuki) Eibach PRo Kit Koła RS6 II zostały w klubie - będą śmigały na A6 C6 czekam na focisze bo będzie MEGA grubo wyglądać .
miron78 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 to teraz bedziesz musial bardzo uwazac zeby felgi nie obetrzec o kraweznik bo ochrony juz nie bedzie zadnej Pawełek nie dołuj mnie bo długo myślałem czy mogę iść w stronę 245 ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ----------
Flyer Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Miron czemu obniżasz? Przeciez auto siedzi Ci idealnie... żebyś potem nie wracał do serii
miron78 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 naprawdę uważasz że nie ma potrzeby - zawsze mi wszyscy sugerowali że koza ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- Ps. zawsze mogę ewentualnie najpierw założyć nowe buty, pośmigać i z czasem ocenić czy warto obniżać czy nie
peter22 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 miron 78 miło było Cię poznać , autko piękne teraz tylko czekam na nowe fotki z nowymi felami. Co do zawieszenia to ja bym na twoim miejscu zrobił tak jak ma rosii w swojej S4 A tu byłe felgi mirona , są już w moim posiadaniu i są gotowe do wsadzenia na auto.
miron78 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 dzięki i wzajemnie Peter - bez zastanowienia mogę powiedzieć że mega pięknie będzie Twoja A6 na tym felunku wyglądała Ps. szanuj bo jak mi się Rotory znudzą to pewnie odkupię od Ciebie RS6 Ps. A co ma Rossi ?
dziadek Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 naprawdę uważasz że nie ma potrzeby - zawsze mi wszyscy sugerowali że koza no na tak dużej feldze rzeczywiście wyglądała jak koza ... dobry wybór jeżeli zostajesz przy tak dużym kole żeby obniżyć ... a już nie sprzedajesz auta że modyfikujesz?
miron78 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 tak naprawdę nigdy sprzedawać autka nie miałem zamiaru A samo wystawienie na forum było chwilą słabości w dniu kiedy złodzieje drugi raz pojawili się przy samochodzie - mam nadzieje że drugi i ostatni
NYNA Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ciekawe jak na tej feldze będzie wygladało auto bo wczesniej był kox i chyba ciężko będzie to przebić. Sprzedać teraz auto za wiekszą cenę niż "okazje" z allegro nie jest tak prosto i może to trochę trwać.
wladi Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tak naprawdę nigdy sprzedawać autka nie miałem zamiaruA samo wystawienie na forum było chwilą słabości w dniu kiedy złodzieje drugi raz pojawili się przy samochodzie - mam nadzieje że drugi i ostatni Co Ty mówisz drugi raz próbowali:eek:memory five-wladi i wszystko jasne:)
peter22 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 właśnie rozmawiałem z Rosiim i powiedział że amorki ma oryginalne , wymienił tylko sprężyny KW z regulacją (mozna ustawiać sobie wysokość auta i taki zestaw kosztuje coś koło 2 tyś zł) a u niego na aucie są felgi rs w rozmiarze 19 cali
akjam Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Będzie kosa! Zakładaj to szybko. Felga w tym kolorze będzie się pięknie komponowała z autkiem...
Rekomendowane odpowiedzi