Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rotory oryginały audi? :eusathink:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------

nowe opony już w drodze (nówki sztuki) FALKEN 245/35/20

Troszkę będzie licznik kłamał..

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będzie kox na tych felach:wink:

Opublikowano
rotory oryginały audi? :eusathink:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------

Troszkę będzie licznik kłamał..

Wiem ale nie chciałem już 265/30/20

Felgi nie ori - ale sprawdzone z tego samego źródła co 19, które do dziś śmigają na B7 i mają się dobrze i specjalnie niczym ori nie ustępują

---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ----------

Czy będę żałował - czy będzie wyglądało gorzej - trudno powiedzieć - zdaję sobie sprawę że posunięcie dość ryzykowne bo wzór RS6 II ciężko przebić czym kolwiek - dlatego dodatkowo ruch obniżenia autka aby całości dodać uroku

Opublikowano

9

Opublikowano

cel tych opon był też między innymi taki aby się ona bardziej schowała w nadkolu - żeby przy obniżeniu nie było efektu ocierania o nadkole

samo ET już bardziej idealne być nie może.

Zamówione felgi mają ET40 a poprzednie miały ET38 i przy pełnym załadunku i nierównej drodze obcierały

Dlatego mam nadzieje że ET40 + opona 245 będzie ideałem

Opublikowano
się zobaczy........:wink:

nowe felgi już w drodze (nówki sztuki) ROTOR 20 cali

nowe sprężyny już w drodze (nówki sztuki) Eibach PRo Kit

Koła RS6 II zostały w klubie - będą śmigały na A6 C6 :rolleyes:

:slina: czekam na focisze bo będzie MEGA grubo wyglądać .

Opublikowano
to teraz bedziesz musial bardzo uwazac zeby felgi nie obetrzec o kraweznik bo ochrony juz nie bedzie zadnej

Pawełek nie dołuj mnie :rolleyes: bo długo myślałem czy mogę iść w stronę 245

---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ----------

b25ee7b078092769m.jpg

f5588349db05c466m.jpg

a13de9d407dc8ec8m.jpg

Opublikowano

Miron czemu obniżasz? Przeciez auto siedzi Ci idealnie... żebyś potem nie wracał do serii ;)

Opublikowano

naprawdę uważasz że nie ma potrzeby - zawsze mi wszyscy sugerowali że koza :decayed:

---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ----------

Ps. zawsze mogę ewentualnie najpierw założyć nowe buty, pośmigać i z czasem ocenić czy warto obniżać czy nie

Opublikowano

miron 78 miło było Cię poznać , autko piękne teraz tylko czekam na nowe fotki z nowymi felami.

Co do zawieszenia to ja bym na twoim miejscu zrobił tak jak ma rosii w swojej S4

IMG_0016.jpg

A tu byłe felgi mirona , są już w moim posiadaniu i są gotowe do wsadzenia na auto.

IMG_0707.jpg

Opublikowano

dzięki i wzajemnie Peter - bez zastanowienia mogę powiedzieć że mega pięknie będzie Twoja A6 na tym felunku wyglądała

Ps. szanuj bo jak mi się Rotory znudzą to pewnie odkupię od Ciebie RS6 :decayed:

Ps. A co ma Rossi ?

Opublikowano
naprawdę uważasz że nie ma potrzeby - zawsze mi wszyscy sugerowali że koza :decayed:

no na tak dużej feldze rzeczywiście wyglądała jak koza ... dobry wybór jeżeli zostajesz przy tak dużym kole żeby obniżyć ...

a już nie sprzedajesz auta że modyfikujesz?

Opublikowano

tak naprawdę nigdy sprzedawać autka nie miałem zamiaru

A samo wystawienie na forum było chwilą słabości w dniu kiedy złodzieje drugi raz pojawili się przy samochodzie - mam nadzieje że drugi i ostatni

Opublikowano

Ciekawe jak na tej feldze będzie wygladało auto bo wczesniej był kox i chyba ciężko będzie to przebić.

Sprzedać teraz auto za wiekszą cenę niż "okazje" z allegro nie jest tak prosto i może to trochę trwać.

Opublikowano
tak naprawdę nigdy sprzedawać autka nie miałem zamiaru

A samo wystawienie na forum było chwilą słabości w dniu kiedy złodzieje drugi raz pojawili się przy samochodzie - mam nadzieje że drugi i ostatni

Co Ty mówisz drugi raz próbowali:eek:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

właśnie rozmawiałem z Rosiim i powiedział że amorki ma oryginalne , wymienił tylko sprężyny KW z regulacją (mozna ustawiać sobie wysokość auta i taki zestaw kosztuje coś koło 2 tyś zł) a u niego na aucie są felgi rs w rozmiarze 19 cali

Opublikowano

Będzie kosa! :kox: Zakładaj to szybko. :naughty: Felga w tym kolorze będzie się pięknie komponowała z autkiem... :slina:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...