Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny wariują !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Bulgariiii juz protesty:) http://www.tvn24.pl/-1,1695734,0,1,bulgarzy-przeciw-drogiej-benzynie,wiadomosc.html

u nas chyba to nikomu nie przeszkadza:( zaraz zaczna sie w tv inf. o smolensku i ludzie zapomną do konca roku o wyzszych cenach

Opublikowano

zorganizujmy sie i tez protestujmy czy to takie trudne w dobie internetu telefonii?

Opublikowano
Ceny paliwa

Czerwiec 2008

Na światowych giełdach baryłka – 131,14 $

Na stacjach w Polsce, litr Pb95 – 4,70 zł

Marzec 2010

Na światowych giełdach baryłka – 113,28 $

Na stacjach w Polsce, litr Pb95 – 5 zł

nic dodać nic ująć :gwizdanie:

Tylko pamiętajmy, ze w 2008 roku dolar był ledwo ponad 2PLN, a teraz jest prawie 3 :gwizdanie:

Opublikowano

druga sprawa, że EU nakazała nam podniesienie a dokładnie dostosowanie akcyzy do ustaleń przedakcesyjnych :thumbdown: gdyby nie to to rząd zmniejszyłby akcyzę która doprowadziłaby do zmniejszenia cen na stacjach paliw w roku wyborów jak to robiły wcześniejsze rządy aby tylko przyciągnąć do siebie wyborców...

Opublikowano

znowu wróżysz :polew:

Opublikowano

jakie wróżby, pisałem o przeszłości. A jak chcesz powróżyć to mogę podać liczby na kumulację :gwizdanie:

Opublikowano

dawaj :naughty::)

Opublikowano

A mówili wyraźnie niektórzy, żeby się do UE nie pchać, jak się gile pod nosem ciągnie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 14:06_________________________________________________A co do protestów, to jeszcze trochę i coś mi się wydaje, że i u nas się zaczną - nie ma tylko "motorniczego", który tą machinę ruszy, bo wszystkim pier..lenie w TV głupot oczy zaślepia :wallbash:

Opublikowano

A mówili wyraźnie niektórzy, żeby się do UE nie pchać, jak się gile pod nosem ciągnie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 14:06_________________________________________________A co do protestów, to jeszcze trochę i coś mi się wydaje, że i u nas się zaczną - nie ma tylko "motorniczego", który tą machinę ruszy, bo wszystkim pier..lenie w TV głupot oczy zaślepia :wallbash:

a ja wam mowie, ze nie ruszy:D jak pisalem wczesniej za pare dni rocznica smolenska i pozniej bedzie sie trabilo o tym do konca roku. tak sie tego osluchamy ze nawet nie zobaczymy jak cena paliwa bedzie 6 zl:d hehe:d

przed wyborami tylko beda obiecanki-cacanki:d cena spadnie o pare groszy:d a po wyborach znowu to samo:d

Istna Republica Banana of Poland

pozostaje nam tylko " zrobic sciepe narodowa i kupic bombe atomowa"

Opublikowano

Trzeba by zadzwonić do Leszka .W.... :naughty::decayed:

Opublikowano

zobaczycie że cukier spadnie, bo się teraz ludzie obkupili będą mieć zapas i przez jakiś czas nie będą kupować ceny spadną, a cukier jest, tylko się ludzie sami nakręcili ....

w DE kg cukru - 0,60 euro centów :gwizdanie:

Opublikowano

w DE kg cukru - 0,60 euro centów :gwizdanie:

ostatnio widziałem ogłoszenie "jadę do DE po cukier i zbieram zamówienia" :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem co to za tabelka z cenami, ale wygląda trochę z d*py :decayed:

Jestem aktualnie w DE..

-cukier tu kosztuje ok 60 euro centów / kg ( sklep Netto )

- chleb 750g - 1, 70 € .. w piekarniach cena za chleb kilowy ok. 2-3..€

- ON na stacji Shell - 1,49 € / L

- jakiś keczup czy sos - 2- 3 €

- mleko które nie smakuje jak mleko - ok. 50 euro centów

- margaryna Rama - 1-2 €

- woda gazowana czy piwo to grosze

- kebab danie - 6 €

- wkłady do golenia Mach 3 - 6 sztuk 10 €.. u nas 2-3 sztuki 35 zł w Kaufland :shocked:

- papierosy LM 20 sztuk- 4,5 €... 28 sztuk w paczce 6 €

Ogólnie to pójśc do sklepu i kupic podstawowe rzeczy na przeżycie w średnich cenach to tłucze po kieszeni kosmicznie. Wiadomo u Nas są niektóre rzeczy tańsze niż w DE i na odwrót..ale u Nas idziesz do sklepu i za 120 zł zrobisz zakupy spokojnie na tydzień tu za 30 € kupisz całe gówno :hi:

Ja to nie wiem co się dzieje z tym krajem..ale wprowadzenie Euro to będzie dla Nas bolesny kop w krocze :wallbash:

Opublikowano

Ja wydaje w BE średnio tygodniowo na 3 osobową rodzinę z kartą klienta (zakupy z mięsem owocami bez napoi i alkoholu)...170-200 euro tygodniowo ...więc wszędzie jest drożyzna... :wallbash:

Opublikowano

Jak tak dalej pojdzie to bedziemy mieli powtórkę z histori - kiedy to za 10 000zł mozna było kupic dwie bułki :shocked:

I ciekawe co rzad wtedy zrobi? wprowadzą PLN2? :polew:

Opublikowano

jak widać po wypowiedzi Raggamana i Wypsia wszędzie jest drogo a nie jak klakierzy opozycji piszą w artykułach i podają w tv że to tylko u nas, wybory się zbliżają to trzeba dać po garach

Opublikowano

jak widać po wypowiedzi Raggamana i Wypsia wszędzie jest drogo a nie jak klakierzy opozycji piszą w artykułach i podają w tv że to tylko u nas, wybory się zbliżają to trzeba dać po garach

tak,tylko nie wszędzie ludzie dostają ochłapy zamiast wypłaty :cool1:
Opublikowano

a jednak mozna taniej: http://www.rp.pl/artykul/611225.html

ciekawe czy tusk i komorowski umieja tupac:)