Rek1n Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Chciałbym po któtce przedstawić swoje audi. Jest to A4 z roku 1998 z ilnikiem 1.9 TDI AFN. Kupilem je w sierpniu ale do niedawna nic sie nie dzialo to nie zakladalem tematu. Po zakupie wygladal tak Nastepne co kupiłem to felgi, wzór mercedesowski ale niestety tylko 17 mialy byc polerowane ale przy 3 podejsciu sie poddalem i beda pomalowane na biało Następnie w miejsce uszkodzonego procesora w concercie wskoczył Pioneer deh-p5800mp ze miana podswietlania Oczywiscie nie mogło też zabraknąć gwinta Wiadomości z ostatnich dni to że audianka trafila do malowania i mam kilka zdjęc z przebiegu prac Na dzień dzisiejszy auto pomalowane czeka do jutra na skladanie i polerowanie. Mam nadzieje ze w sobote wyjade. Plany: lampa poliftowa (błotnik juz przygotowany) docelowo jakies kolo w 18 wirus moze przyciemnienie szyb i oklejenie dachu na czarno Oczywiscie czekam na jakies podpowiedzi i komentarze
Gelooo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 i ile dales za malowanie calej sztuki, pomalowales odrazu dokladni i progi ?
Rek1n Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 jaki kolor lakieru ? zostaje taki sam LX6V i ile dales za malowanie calej sztuki, pomalowales odrazu dokladni i progi ? 2 tauzeny, dolne plastiki i progi zostaja czarne
Gelooo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 jaki kolor lakieru ? zostaje taki sam LX6V i ile dales za malowanie calej sztuki, pomalowales odrazu dokladni i progi ? 2 tauzeny, dolne plastiki i progi zostaja czarne to az tak achiuchany miales ten lekier ?? nie lepiej bylo zmienic kolor albo pomalowac elementy tylko
Kolkov Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 dolne plastiki i progi zostaja czarne pomaluj te elementy, zdecydowanie lepiej auto wygląda
Rek1n Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 sprzedam na tylniej szybie? no byla do sprzedania przed malowaniem ale jak ktos zaoferuje jakas dobra cene to czemu nie dolne plastiki i progi zostaja czarne pomaluj te elementy, zdecydowanie lepiej auto wygląda nie lubie jak auto jest pomalowane cale w taki sam kolor lacznie z dokladkami, dla mnie to wyglada jakby go ktos zlapal za relingi i wsadzil do beczki z farba :/ wystarczy ze listwa i klamka jest w kolor[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________Kilka fotek na szybko strzelonych telefonem
paput Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 świetnie wyszło, tylko znaczek oooo na grilu też walnij na biało
Xsystoff Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 No wlasnie, czegos brakuje na grillu, jest golo teraz :gwizdanie: Fajnie wyszlo malowanie
swir88 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 No dobrze ze kolor został bo fajnie wyglada...
Milczar Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Teraz to koło jakieś takie większe się wydaje w tym malowaniu Lepa WheelWhores
Klajtekkk21 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Super Zajebi... pasują te białe aluski tylko jeszcze troszkę w dół jak by poszła to będzie kosa :kox:
Rek1n Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 nie no gwincik w dol napewno tylko mosze sprawdzic na ile moge sobie pozwolic zebym mogl sie w miare normalnie przemieszczac :/ no i obowiazkowo lampa poliftowa ale to po dziesiatym
Klajtekkk21 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Zmień sobie kierunki boczne na białe
gluszek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ładna maszyna z czarnym grillem ciekawie wygląda... Jeszcze tak jak planujesz zmień lampki na poliftowe i gitarka... A co do koła to 17" do tego modelu jest idealna... Ja bym nie zmieniał...
Rek1n Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 od ostatniej wizyty gwint zszedl jeszcze 2 cm w dol i dzieki gwerty sa lampki polift z czarnymi srodkami. Jutro rezanko to dodam fotki. Auto niestety brudne wiec sesje jakas konkretniejsza odkladam w czasie. Mam fotke od kolezki z takiego spotu spontanu u niego pod domem
Gwerty Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 spoko ciesze sie ze doszły, wstaw fotki lamp na aucie.
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ladnie wyglada no nie powiem ale ten znaczek w bialy kolor sie prosi
major13 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jeden w najładniejszych kolorków z ori, do tego ta felga ciekawie sie prezentuje. ogolnie zmiany na +
Rekomendowane odpowiedzi