roman0012 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam! nabylem A4 1.9TDI od poczatku nie dzala mi podswietlanie przy otwarciu dzwi :disgust:moze ktos mial podobny przypadek...aha.dodam ze zauwazylem ze cos bylo kombinowane przy 1ej z lampek tylnych... ...bespieczniki sa ok. ..moze ktos mi powie czy musi byc obieg pradu przez wszystkie lampki??[br]Dopisany: 10 Grudzień 2007, 14:26 _________________________________________________..bylem u elektryka :thumbdown:zauwazylem ze nie ma pojecia....powiedzial ze naprawi ale koszty okolo 200zl....
Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 podłanczam sie do pytania , bo u mnie od jakiegoś czasu też nie wygasają się lampki , a ładnie sie ściemniały po zamknięciu ;( Tylko u mnie (nie wiem czego ) sie pali lampka drzwi [od strony nakola - czerowna "obrysówka" ] Nos stop
Gość krzychuzzz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Poczytaj tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,21405.0.html Podobny problem i nawet nie trzeba było długo szukać bo temat jest trochę niżej niż Twój
Rekomendowane odpowiedzi