Gość pawelmail Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam !Mam do was pytanie czy mozecie mi napisac procedure regulacji obrotów Vag-iem w Audi A4 1.6 ADP ?? Byłbym bardzo wdzieczny za pomoc
wojtek26 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Trzeba miec login do tego silnika i dopiero w adaptacjach mozna co kolwiek grzebac.
Gość pawelmail Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witam !Mam do was pytanie czy wiecie moze jaki jest login silnika ADP ??pytam poniewaz chce troszke podniesc obroty silnika bo są za małe.
PAWEL69 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Witam !Mam do was pytanie czy wiecie może jaki jest login silnika ADP ??pytam ponieważ chce troszkę podnieść obroty silnika bo są za małe. Sprawdź http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/audiB5.html Pozdrawiam Paweł
Gość pawelmail Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Te loginy na tej stronce sprawdzałem niestety nie działaja.[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 14:47_________________________________________________No własnie nigdize nie moge znalesc loginu do tego silnika ...a te z rosstecha nie pasują
Rekomendowane odpowiedzi