Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie polecacie wycieraczki na przód do 70 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , jaki polecacie komplet wycieraczek na przód do Audi A4 B5? Tak do 70zł z przesyłką. Wygląd nie ma dla mnie znaczenia , ważne żeby były długotrwałe i dobrze zbierały wodę z szyby.

Opublikowano

Bosch Aerotwin tak jak mcm pisał - mam je od września ubiegłego roku :good:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem http://allegro.pl/show_item.php?item=1497050684 mam nadzieje że będę zadowolony z wyboru i do zimy przynajmniej przetrwają :)

Opublikowano

przed boschami miałem i te valeo ale nie byłem z nich zadowolony

Opublikowano

MOT-GUM

Opublikowano

Dolacze sie do tematu te wycieraczki co podaliscie linki beda pasowaly do polifta chodzi o te bosch aerotwin

Opublikowano

Dolacze sie do tematu te wycieraczki co podaliscie linki beda pasowaly do polifta chodzi o te bosch aerotwin

powinny pasować, ale zapytaj gościa, jak są inne to pewnie ma :)
Opublikowano

Mam te valeo od sierpnia, narazie jest ok :good:

Opublikowano

Jeżeli masz ramiona w porządku i bez luzów załóż same gumy, rozwiązanie tańsze i lepsze niż miał byś kupić lipne ramiona.

W książce "Sam naprawiam..." masz nawet opis jak je wymienić jeśli miałby to być problem

Opublikowano

mam te wycieraczki rok fajnie pracowaly, ale juz zle zaczynaja zbierac:/ i teraz czekam na wiosne by zmienic na nowe i niewiem jakie:)

Opublikowano

bosch wytrzymuje w dobrej kondycji 2 zimy spokojnie

Opublikowano

ja kupiłem valeo

co prawda 7 dych to sztuka kosztowała, ale jestem ciekaw co napiszę za rok - mam nadzieję że to nie będzie pudło

Opublikowano

Kupiłem http://allegro.pl/show_item.php?item=1497050684 mam nadzieje że będę zadowolony z wyboru i do zimy przynajmniej przetrwają :)

mam takie u siebie zbierają ok ale z prawej strony źle mi do szyby przylega koniec

Opublikowano
  • Autor

Teraz takie pytanie do was z której strony zakłada się wycieraczkę 500mm 20cali ,a z której 530mm 21 cali???

Opublikowano

dłuższa dla kierowcy

Opublikowano

koledzy jak komus nie zalezy na nazwie i firmie to najtańsze ja załozyłem do firmowego peugeota od kierowcy bosch 60 zł a od pasazera tesko 5 zł w promocji po jednym sezonie 80 tys km jedna i druga do wymiany ze wskazaniem na tesco lepsza przełozyłem od kierowcy w styczniu

Opublikowano

mi kumpel doradzil aby nie kupowac firmowych bo itak mamy zime ostra i snieg lod robi swoje i guma juz sie wygina , tylko kupic najtanszy komplet "ALCO" i co 3-4 miechy wymienic i zawsze nowe swieze gumy i tak zrobie bo szkoda na boshy rok wytrzymaly i do wywalenia

Opublikowano

Ja u siebie mam założone bosch aerotwin i już drugą zimę przelaciały i dopiero teraz mam jedną do wymiany tą od kierowcy dolcza część nie zbiera dokładnie wiadomo zima robi swoje i odkształca.