K2 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Witam czy robił ktoś lub wie czy da się zrobić podwójny wydech w A4 ABC Quattro???? jakie są koszty??
grzes1150 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 W b5 nie poszalejesz bo nie ma miejsca na drógi tłumik
MARCIN607 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 szukaj szukaj- jest u nasz srebrny avant 1.8T w q z takim wydechem
K2 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 właśnie idą mi 2 rury do ostatniej puszki i w niej się łącza ale nie zwracałem uwagi czy zmieści się po 2 stronie 2 tłumik racja sprawdzę to
Kowi87 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 W galerii B5 masz pare fotek jak to wyglada od spodu, w przypadku 2 rur
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 właśnie idą mi 2 rury do ostatniej puszki i w niej się łącza ale nie zwracałem uwagi czy zmieści się po 2 stronie 2 tłumik racja sprawdzę to Chcesz po obydwu stronach mieć tłumik w B5 :?: Tak 2 rury idą w każdym 2.6 czy 2.8 ale żeby tak zrobić jak ty chcesz podwójny wydech po obu stronach to było by dużo rezania, wg mnie nie opłacalna inwestycja. Raz widziałem w Krk czarnego sedana i miał wydech po obydwu stronach, gość chciał może zrobić S4 B6 z niej
PABLO Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Tu masz kolegę w B5 co ma taki wydech zrobiony, wg mnie nie pasuje to w B5 bo po co robić coś czego nie było fabrycznie w tej budzie.. Ale ważne żeby się Tobie to podobało http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178642.0
MARCIN607 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 mi tam własnie tego w B5 brakowało-tylko trzeba porządnie zrobić żeby festynu nie było. powodzenia
michu93 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 pablo - jakby wszyscy mieli jeździć z tym co fabryka dała to wybacz.. trochę wyobraźni trzeba mieć a nie mieć to samo co setki innych...
cichusz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pablo - jakby wszyscy mieli jeździć z tym co fabryka dała to wybacz.. trochę wyobraźni trzeba mieć a nie mieć to samo co setki innych... zgadzam się z kolega i popieram. ja chciałem sobie zrobić tez na 2 strony ale nie końcówki tylko cały tłumik. końcówki mnie nie interesują
adrianus Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 wydech po 2 stronach wyglada prze tylko zrob wszycho ladnie, dopasuj dokladke zderzaka ii bedzie miod malina, oko sie szkli
Artur82 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No proszę widac ze po prawej stronie nie ma miejsca na tlumik , wiec pozostaje tylko rura z koncowka
Armi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Tu masz kolegę w B5 co ma taki wydech zrobiony, wg mnie nie pasuje to w B5 bo po co robić coś czego nie było fabrycznie w tej budzie.. Ale ważne żeby się Tobie to podobało http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178642.0 A ja się zgadzam z pablo, z takim wydechem samochód wygląda szybciej niż jedzie :gwizdanie:
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 wydech na dwie rurki jest tylko trzeba dobre rurki wsadzic zeby cali-teamu nie było
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 pablo - jakby wszyscy mieli jeździć z tym co fabryka dała to wybacz.. trochę wyobraźni trzeba mieć a nie mieć to samo co setki innych... michu93 i również zgadzam się z tym co napisałeś że nie koniecznie fabryka, ale jeśli już o tym mówimy to zapraszam do stajni ABT lub Rieger'a to są firmy które z powodzeniem robią coś co nie ori ale auto nadal wygląda bardzo dobrze, przez niektórych uważane że nawet lepiej. Co do tej wyobraźni to często ona się kończy wioską jeśli ktoś sobie chce sam wymodzić na "podwórku" Jeśli nie chcesz jeździć tym co setki to proszę bardzo wymodź swojego sedana na RS4 bo też były takie projekty, nadal będziesz miał ori a nie będziesz się czuł jak setki i robota będzie zrobiona z wielką wyobraźnią
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A mi sie podoba taki układ wydechowy na dwie strony i jak by nie było problemów z bakiem paliwa który koliduje na drodze to bym myślał o takim rozwiazaniu :gwizdanie: A co do ABT i riegera... jakos szału nie robi w przypadku budy B5 :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 W B5 dokładnie nie robi szału co innego w B7 czy B8 Wiesz u Abdul'a nie ma tragedii bo zrobił to fachowo ale jak kiedyś widziałem sedana B5 z 4 kominami wystającymi to wołało o pomstę do nieba
Rekomendowane odpowiedzi