Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] pierwszy benzyniak by michu93. - audio :]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

umcyk umyck jazdaa :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

następny co się naśmiewa :decayed:

narazie jest wiocha z tą tubą, ale w tygodniu muszę mieć skrzynię BR :decayed:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:07_________________________________________________nowe szoty z przejażdżki :decayed:

dsc02291fhdr960x540.jpg

dsc02283fhdr960x540.jpg

dsc02285fhdr960x540.jpg

dsc02288fhdr960x540.jpg

z nowych gratów to kołpaki ori od wojciu0308 oraz zaślepki do radia.

Opublikowano

jak tam skrzynia? BR? :)

Opublikowano
  • Autor

no jutro powinna być, tzn powiedziałem, że ma być jutro :naughty: i mam nadzieję, że tak będzie.

Opublikowano

będzie niżej :mysli:

Opublikowano

oj michu93 a już myślałem, że zakupisz jakieś fajne felgi :)

ja mam 2 głośniki basowe Focal 165 CA (kupiłem auto już zamontowane) i wystarczają jak dla mnie na taki full bass, że aż głowa później boli :lol1: jeszcze ludzie słyszą i patrzą :polew:

Opublikowano
  • Autor

będzie niżej :mysli:

na ten sezon na bank nie.. ciekawe skąd mam tysiaka wydrapać za gwint... bo nic innego nie wchodzi w grę :decayed:

oj michu93 a już myślałem, że zakupisz jakieś fajne felgi :)

ja mam 2 głośniki basowe Focal 165 CA (kupiłem auto już zamontowane) i wystarczają jak dla mnie na taki full bass, że aż głowa później boli :lol1: jeszcze ludzie słyszą i patrzą :polew:

felg też nie będzie narazie, chyba, że znajdę jakąś dorywczą robotę. mi ten jeden głośnik narazie styka, a skrzyni niestety jeszcze na dziś nie ma :wallbash:

Opublikowano

Też mam basik w bagażniku ale jak tak pomyśle to wolał bym jakiś zestaw na 6x 16cm PB i do tego 6 kanałowy wzmak i chyba tak też kiedyś zrobie.

Opublikowano

Michu, trzeba spota zrobić, podłącze Ci kompa i pologujemy trochę, ale ja na razie swojej nie mam, bo się maluje, jutro ma być na gotowo :)

Opublikowano
  • Autor

Michu, trzeba spota zrobić, podłącze Ci kompa i pologujemy trochę, ale ja na razie swojej nie mam, bo się maluje, jutro ma być na gotowo :)

zobaczymy. daj znać jak będziesz miał kiedyś czas :wink4:

Opublikowano

Zaraz po świętach trzeba będzie. Dzwonisz i się zjeżdżamy na prostej. Jedyne miejsce u nas do logów.

Opublikowano
  • Autor

Zaraz po świętach trzeba będzie. Dzwonisz i się zjeżdżamy na prostej. Jedyne miejsce u nas do logów.

dokładnie :decayed:

Opublikowano

Ja przez święta będę vectrą latał, bo czarna nie da rady się zrobić... Ostatecznie we wtorek po polerce odbieram :)

Opublikowano
  • Autor

Ja przez święta będę vectrą latał, bo czarna nie da rady się zrobić... Ostatecznie we wtorek po polerce odbieram :)

viki też jest dobra :decayed: a ja cię widziałem w środę chyba u fryzjera w Sośni :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nie ma, na taką mordę jak moja to choćbym sobie ese zwieśniaczył to nie polecą :wink4:

Opublikowano

No zgadza się z tym fryzjerem. No viki też fajna, bo też V6 :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj wpadła wkońcu upragniona skrzynia. płyta MDF miała być 22mm, ale dziś dostałem telefon, że jest ale 30mm więc ok, ale gdy ją dostałem okazało się, że jest 40mm :kox: wymiar bardzo fajny, pomijając ciężar skrzyni, neistety wymiary płyt dałem pod 22mm, więc małe problemy były, ale szybko sobie z nimi poradziłem, niestety tu i ówdzie wystaje 1-2mm no ale własnoręcznie robiłem, skręcałem więc i tak jestem zadowolony :decayed:

tunel 100mm głęboki na 25cm, skrzynia uszczelniona sylikonem oraz na tylnej ściance jakiś materiał z innego głośnika położyłem.

i teraz trzęsie autkiem bo taki miał być efekt, żeby grało i masowało :)

zdjęcie z lampą, więc trochę lipa.

dsc027071077x807.jpg

jutro ogarnę lepsze foto i film jakiś może.

czym to teraz obić? myślałem o alkantarze, nawet mam materiał ale nie wiem. to i tak latać nie będzie, bagażnik zawsze pusty a skrzynia będzie przykręcona, więc latać nie będzie. :mysli:

Opublikowano

Powiem szczerze że za jakiś czas będziesz chciał ją wywalić z bagażnika i zrobić coś bardziej praktycznego typu zabudowa głośnika w boczku. Też mam taką krowę i najchętniej to bym ją sprzedał.

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze że za jakiś czas będziesz chciał ją wywalić z bagażnika i zrobić coś bardziej praktycznego typu zabudowa głośnika w boczku. Też mam taką krowę i najchętniej to bym ją sprzedał.

z tym, że ja nie używam bagażnika, więc nie przeszkadza mi to w ogóle. :wink4: jakbym mógł to bym drugą taką wpakował :decayed:

a jeżeli boczek - skąd miałbym tam wziąć 50l :gwizdanie: chyba sporo wysunięty by był.