TOM22 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam! Miałem wyciek z układu wspomagania i w pojemniku jest poniżej minimum. Teraz mam dylemat jaki płyn powinienem dolać, ponieważ nie chcę spuszczać tego starego, tylko uzupełnić jego stan. Dodam, że płyn jest chyba czerwony. Kupiłem jakiś za 14 zł na stacji benzynowej, też jest czerwony. Mogę go dolać?? Poprawiłem całego posta. Czy wy ludzie nie umiecie pisać? / Hack
adi84 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 witam mobil ATFto jest olej do skrzyni automatycznych i do układów wspomagania jak masz czerwony możesz lać oznaczenie oleju to dextron II albo dextron III pozdro
krzysiek23 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 a jest mineralny?dolac mozesz i dojechac do domu pozniej zmiana bo na 2 mieszankach raczej jezdzic sie niepowinno.do audi jest mineral jak tamtem to np.syntetyk to :thumbdown:porownanie i niewroze nic dobrego...
TOM22 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2007 oki dzięki kupie tego febiego zielonego i wymienie
Rekomendowane odpowiedzi