gangster192 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Witam. Planuje wymianę rozrządu w moim a4, dziś pytałem o cenę częsci w jednym sklepie, za kompletny rozrząd (tj. dwie rolki i pasek) powiedzieli mi 280zł + pompa wody 120zł. Znalazłem na allegro rozrząd w cenie 280zł wraz z pompą wody (link: http://allegro.pl/rozrzad-pompa-vw-passat-b5-golf-audi-a4-a6-1-9tdi-i1516194411.html ), no i pytanie czy warto kupić to na allegro, czy to sie nie rozwali po chwili? chciałbym również zobaczyć wasze propozycje co do rozrządu, nie chodzi o kase, ważne zeby był dobrej jakości ten rozrząd. Proszę o odp i z góry dziękuje.
andrewb25 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Ja mam pytanie o rozrząd do AJMa bo też przymierzam się wymienić i jest taka kwestia że w ASO mi powiedzieli że pompa wody będzie kosztowała jeżleli nie mam starej na wymianę 684zł, a jeżeli przywiozę starą to wtedy oddadzą mi 484zł, czyli bedzie kosztować 200zł, w drugim ASO powiedział też to samo, i faktycznie tak jest? a jeżeli nie oddadzą? + rozrząd kpl = 500zł w ASO
Rekomendowane odpowiedzi