mariuszsn Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Witam, chcę kupić Audi A4 1,9 TDI 98r, kiedy powinna gasnąć kontrolka ciśnienia oleju? W innych autach gaśnie dopiero po odpaleniu silnika, a czy to prawda że w Audi zaraz po przekręceniu kluczyka. To Audi nie ma dużego wyświetlacza tylko zwykłe kontrolki. Po przekręceniu kluczyka gasną wszystkie kontrolki zostaje tylko ładowanie. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Mariusz
dudek81 Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 u mnie tez gasna wszystkie kontrolki.
Gość Murzyn Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 mariuszsn, tak powinno byc. zapraszam najpierw do zapoznania sie z regulaminem klubu
Gość tomcu Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam Podłącze się pod posta. Chodzi o A4 rocznik 99. Przekręcam kluczyk i nigdzie nie widzę kontolki ciśnienia oleju ? Gdzie ona jest. Na środkowym wyświetlaczu zapala się OK a na prędkościomierzu świeci tylko ładowanie bo gasną poduszki i abs. Co jest z tą kontrolką od ciśnienia. Audi mam od niedawna. Zastanowiło mnie to jak wymieniałem olej bo nawet jak zalałem nowy olej i po odpaleniu kontrolka się nie zaświeciała ? Gdzie ona jest ? Koło prędkościomierza czy na środku tam gdzie OK powinna się zaświecić ?
karbonek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Czy ona się nie pokazuje i gaśnie przypadkiem? Zaraz wsiadę w bolida to będę wiedział na 100% i napiszę...
iwadrian Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Ale stary temat odkopałeś. Jak spadnie ciśnienie oleju to dowiesz się o tym ze środkowego wyświetlacza + sygnał ostrzegawczy.
Gość tomcu Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Czyli tak normalnie jak wszystko jest ok to się nie pokazuje ciśnienie oleju nigdy ?
iwadrian Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Tak.Dopiero jak ciśnienie spadnie poniżej wymaganego minimum.
RADOSŁAW Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Włącz stacyjkę i naciśnij lewy przycisk na liczniku, uruchomi się prezentacja wszystkich komunikatów wyświetlanych przez komputer pokładowy.
Gość tomcu Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dzięki za info. Już sam do tego doszedłem ale zdziwiło mnie to że nie pokazuje kontrolki od oleju po przekręceniu kluczyka.
spanky Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dzięki za info. Już sam do tego doszedłem ale zdziwiło mnie to że nie pokazuje kontrolki od oleju po przekręceniu kluczyka. bo zamiast tego jest ogólny napis OK ...
Rekomendowane odpowiedzi