bezimienny Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, chciał bym sie dowiedzieć jakie moge mieć spręrzyny w aucie, z tego co wiem to auto siedzi nisko i jest twarde, po odkręceniu kół nie znalazłem żadnych oznaczeń, zauważyłem tylko że sa czerwone i tyle, poniżej fotki: Zdjęcia jedynie tyłu bo zapomniałem porobić przód jak odkręciłem koła: Teraz zdjęcie auta, niestety robione przez poprzedniego właściciela tuz przed sprzedarzą: Prosił bym o jakieś sugestie co to może być, albo chociaż gdzie szukać oznaczeń. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
henias1987 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 oznaczenie jaki ori zawias powinienes miec masz na naklejce w bagazniku w kodach wyposazenia albo w ksiazce serwisowej jest ta sama poszukaj takich 1BA = standardowe zawieszenie 1BE = zawieszenie sportowe albo ktos wymienial sobie sam na jakes sportowe sprezyny i dlatego czerwone
PKN 50A4 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Mam podobne u siebie w avancie i są to sprężyny OMP OVA AU2037. Obniżenie -45/-35
bezimienny Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No siedzi nisko, porównywałem ostatnio z A4 B5 tylko że kombi (widać że ori było) i siedzie tak koło 4 lub 5 cm niżej. Dzieki za info, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi