dreamburn Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witam.Mam prośbe o sprawdzenie logów Statycznych i Basic Settings narazie,są to moje pierwsze logi Statyczne i Basic setings więc prosze o wyrozumiałość.Prosze o zdiagnozowanie czy wszystko jest oki. Statyczne: [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 20:15_________________________________________________ [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 20:17_________________________________________________Basic Settings:
lukjar7 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 mala dawka, moze byc problem z vnt ale do tego trzeba dyn
dreamburn Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Dodam ze czuje jakby takie szarpniecia jak to wogóle mozna tak nazwac podczas przyspieszania w zakresie obr od 1200 tak do 1800 ale to nie zawsze i to mnie dziwi ;(.dodam ze auto pali na dotyk! i zaczeło sie tak dziac niedawno.Jakie logi mam zrobić zeby to wyjasnić??
lukjar7 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 nic z logów nie wskazuje na takie objawy no ale dyn trzeba, uprzedziłeś mnie
Rekomendowane odpowiedzi