Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Giełda Utrecht ktoś sie wybiera na przyszły tydzień ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zobaczysz jak to wygląda to też stwierdzisz że znasz ich język. Elokwentnego, wygadanego przedstawiciela handlowego zatrudnię :polew: sory.

5 stów dużo, nie dużo - zawsze to jakieś doświadczenie. Ale samochody które widzisz na allegro są w większości z takich miejsc więc ja bym się rozglądał w twojej okolicy. Jadąc sam teoretycznie możesz trochę zaoszczędzić na pośredniku

Opublikowano

Czy koleś ci mówił lub ty wiesz ile za takie auto musisz tam dać ? tak +- ?

Ty mi mówiłeś :notworthy::wink4:

A z gościem zapomniałem poruszyć tego tematu :polew:

Od biedy za drugim razem można szukać czegoś innego :( jakieś turbo benzyny :wallbash: chodź mówi, że utrech to głównie 3/4 ropniaki stoją :mysli:

Ja wiem, okazji nie ma, za darmo umarło a jak coś wydaje się w promocji tzn. że chcą cię wyruchać.

Opublikowano

a jak coś wydaje się w promocji tzn. że chcą cię wyruchać.

dobra puenta

Opublikowano

kiepski to wybór jak człowiek napalony i myśli lub ma nadzieje że jemu się uda że tylko inni mają pecha :wink4: , nie rób nic na siłę darmo nigdzie nie rozdają niczego ,ale może przy stale rosnącej cenie paliw może i auta będą za darmo ,bo kogo będzie stać na 10 litrów ON ?[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 21:50_________________________________________________napisaliśmu to samo :> więc sam wiesz na czym stoisz i jak może być z takim wyjazdem ,

Opublikowano

bywa i tak

Bardzo często. Jak pośrednik bierze 1000 zł od klienta i ma powiedzmy 2-4 klientów na pokładzie to zarobek taki sobie po odjęciu kosztów podróży. A jak przywali na jednym 200 -500 € "górki" to świat staje się bardziej kolorowy :>

Polityka stara jak świat :wink4:

Opublikowano

tu jest gość co proponuje golfa z 2008r za 38kzł ,cena superasta !!! może i audi ma w takich cenach, z resztą sam zlecający też ma interesujące kryteria przy swoim budżecie. :>

http://oferia.pl/zlecenie/item122285-zlece-sprowadzenie-golfa-v-1-9-tdi?utm_source=powiad&utm_medium=email&utm_campaign=85

Opublikowano

Ale wracając do tematu i tezy, że po znajomych garażach... na takiej giełdzie gdzie koleś mówi jest 1600-2000 aut znać "swoich" na w sumie... wszystko możliwe bo mówi, że od 4 lat tam jeździ niemal tydzień w tydzień.

Oczywiście gada w ichnym języku (ja nic po niemiecku i holendersku), targuje się, wypisuje papiery i potem tylko koszt 138 euro za blachy ważne 2 tygodnie. Cała zabawa 5 stów.

I jak zaczęliśmy gadać, że poluje tylko na ASZ i jak wygląda statystyki zadowoleń jego klientów mówi, że bardzo wysoko i jeżeli nie znajdziemy nic co spełni moje oczekiwania wracamy i drugi wyjazd free. Przez telefon, człowiek wygadany, elokwentny, dzielący się informacją - tyle o ile można wyciągnąć z rozmowy telefonicznej.

Co Wy na to? Kasa nie wydaje się aż taka wygórowana... bo widywałem o wile większe...

Ten kolega to gość który zajmuje się tym dodatkowo nie ma parcia na szkło jak handlarze, jak inny mój znajomy który skroił ojca swojego na 2 kapcie na aucie. Jak ja szukałem auta to mówił mi żeby nie napalać się na jeden typ auta dobrze mieć alternatywe wrazie znalezienia "perełki" aha i niema tam co liczyć na 180 tys przebiegu(chociaż się zdarzają), taki przebieg to rzadkość albo w polsce :>

Opublikowano

aha i niema tam co liczyć na 180 tys przebiegu(chociaż się zdarzają), taki przebieg to rzadkość albo w polsce

nie rzadkośc,oczywiście że są auta z takimi przebiegami tyle że swoje kosztują,a Polak jak wiadomo woli kupić tańsze auto z miliardowym przebiegiem :naughty:

Opublikowano

Daroo jak coś to służe sprawdzeniem Vinu :wink4::good:

Opublikowano

Daroo jak coś to służe sprawdzeniem Vinu :wink4::good:

:notworthy:

Opublikowano

Odrazu mówię odradzam Utrecht bajzel, ceny wysokie, ludzie biegają dosłownie ile sił w nogach jak wjerzdza tir z lawetą ale się śmiałem :polew: Nigdy więcej tam się nie pojawię bo bez sensu tyle km i zapłacić jak u nas :hi:

Opublikowano

Odrazu mówię odradzam Utrecht bajzel, ceny wysokie, ludzie biegają dosłownie ile sił w nogach jak wjerzdza tir z lawetą ale się śmiałem :polew: Nigdy więcej tam się nie pojawię bo bez sensu tyle km i zapłacić jak u nas :hi:

dobry cyrk tam musi byc :kox:

Opublikowano

kiedyś zrobię o tym reportaż :decayed:

Opublikowano

kiedyś zrobię o tym reportaż :decayed:

nie moge sie doczekac :decayed: