slawek5170 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 niedługo biorę ślub i zawsze marzyła mi się podróż poślubna, ale nie możemy się zdecydować gdzie lecieć, bo chcieliśmy gdzieś do ciepłych krajów polecieć. może z własnego doświadczenia mi coś polecicie, termin: koniec czerwca
Rafal_ Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 może mało oryginalnie ale Egipt dwa lata temu też pod koniec czerwca byłem w takiej "podróży" i było a dokładnie tutaj http://www.traveligo.pl/opinie.php/101/0/Egipt/Morze-Czerwone/Sharm-El-Sheikh/Grand-Plaza.html?gclid=CLbCpqmR96cCFZBkfAodlnXHaA
Peterka Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam, Ja ze swojego doświadczenia polecam hotel http://www.seaside-hotel.gr/ na krecie. Naprawde dobry poziom. Pozdrawiam
Gniady Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Musisz napisać czy chcesz leżeć na plaży czy zwiedzać bo my z żoną w Tunezji potrafiliśmy po kilka godzin jeżdzić pociągiem żeby zobaczyc koloseum gdzie inni leżeli na leżakach przy basenie i też mówili że jest fajnie.
Kazik123 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jaka kwota? z trzech ostatnich: 2010 Kos- max. tydzień i lipne plaże, warto wyskoczyć promem do Bodrum 2009 Teneryfa min. 2 tygodnie, plaże , warto zobaczyć Teide (wulkan) ,Loro Park, Siam Park , Maska, Smocze drzewo 2008 Rodos w sam raz na 2 tygodnie, fajne plaże Faliraki ( w sam raz na czerwca, później za gorąco)
slawek5170 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 raczej chcemy leżeć, ale fajnie by było dzień lub dwa skoczyć na jakąś wycieczkę. kwota około 2 tyś. na osobę. wiem, że mało, ale sami wiecie po ślubie już nie tak łatwo się wydaje kasę jak za kawalera
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 niedługo biorę ślub ja brałem 17lat temu i teraz to mniej więcej tak by wyglądało :gwizdanie: niedługo zamorduję,chciałbym odsiedzieć wyrok w jakimś ciepłym,przytulnym więzieniu,najlepiej z pojedynczą celą,może z własnego doświadczenia mi coś polecicie, termin: jutro
Banan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to Sławek gratulacje :gwizdanie: Co do KOS - byłem w październiku 2010 z żoną , była cisza i spokój , plaże puste , ale jeszcze ciepło. Tak jak pisze Kazik max to tydzień jeśli lubisz zwiedzanie to objedziesz wyspę w jeden dzień
slawek5170 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 W ubiegłym roku moja koleżanka wyszła za Turka i wczoraj zaprosiła mnie do siebie do Bodrum. Rozważam propozycje jedyne co to musiałbym znaleźć bilety lotnicze w atrakcyjnej cenie
slawek5170 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jej rodzina też nie była zachwycona, ale to jej decyzja. Jak mnie pytała o zdanie tak samo jej powiedziałem. Ona z nim będzie żyła i to musi być tylko i wyłącznie jej decyzja. Póki co jest bardzo zadowolona z mieszkania tam i z życia małżeńskiego!
Kazik123 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Bodrum , zresztą jak cała Turcja egejska jak już pisałem z Kos promem wybrałem sie do Bodrum na wycieczkę po mieście i okolicy wiele osób mówiło o Bodrum " tureckie Saint Tropez"
rafi a4 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jedż do Bodrum, byłem w 2010 w Royal asaerlich beatch, piękny hotel, miasto, żyje nocą, zabawa non stop. Polecam!
Rekomendowane odpowiedzi