jasam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witajcie olej w rurce do turbo to temat znany... juz niedługo założę Oil Catch Tank Mam jednak dodatkowy problem z drugą rurką (do bloku silnika) jest w niej trochę oleju, który potem wydostaje się z połączenia z blokiem i usyfia mi silnik. Jak uszczelnić to połączenie ? Czy może to być przyczyną innej niesprawności?
damian81Z Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 mowisz o odmie od strony pompy wtryskowej?,jezeli tak to mogla peknac przy kołnierzu na dole,ja tak mialem,dopiero po wyciagnieciu odmy i umyciu bylo widac pekniecie, tutaj jest porada jezeli o to chodzi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44512.0;highlight=wymiana+odmy
jasam Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 wielkie dzięki za podpowiedź, sam tego nie znalazłem To jest kompleksowe rozwiązanie mojego problemu troszkę przerażająca jest cena tej rurki 121zł no i dowiedziałem się że były montowane rurki z odolejaczem, zarąbiście
Rekomendowane odpowiedzi