aniaz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam Moj problem polega na tym ze pojawil sie u mnie w A4 nowy dzwiek, dzwiek nieregularny, przypominajacy pukniecie w drzwi z zewnatrz /jakby sie cos rozprezalo/ pojawil sie kiedy zrobilo sie zimno, w lewej stronie auta moga to byc drzwi badz bagaznik, ostatnimi czasy pojawia sie dosc czesto.. trafia mnie powoli szlag moze ktos sie z czyms takim spotkal bedzie milo jak sie podzieli wrazeniami.. moze jakies lekarstwo
cayenne Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Masz szyberdach? On czasami lubi postrzelać jak jest zimno. Mnie też się wydawało,że w mroźne dni coś mi popukuje w prawej części przedniej konsoli. Okazało się,że to właśnie szyberdach. Otworzyłem,zamknąłem i jak na razie jest ok. Wesołych świąt.
rzeźnik. Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 miałem coś podobnego parę lat temu w poprzednim aucie , jak robiło się zimno coś napieprzało w okolicach drzwi , po dłuższej jeździe ustawało ,rano od nowa . Okazało się że to napoczęta butelka z mineralna walnięta po fotel . Zamarznięta mocno uderzała w prowadnicę fotela.
henry Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja mam coś takiego, ale u mnie coś puka w okolicach przedniego prawego słupka, tok gdzieś nad głową pasażera. Dzieje się to nieregularnie, od czasu do czasu. Jadę sobie a tu jakby jakiś owad w dach.
piterdzg Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 u kolegi stukało tak po wymianie konsoli{maly dzwon} i jakaś śrubka zostala
Rekomendowane odpowiedzi