Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AKE] Dziwny odglos moze sie ktos spotkal..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moj problem polega na tym ze pojawil sie u mnie w A4 nowy dzwiek, dzwiek nieregularny, przypominajacy pukniecie w drzwi z zewnatrz /jakby sie cos rozprezalo/ pojawil sie kiedy zrobilo sie zimno, w lewej stronie auta moga to byc drzwi badz bagaznik, ostatnimi czasy pojawia sie dosc czesto..

trafia mnie powoli szlag

moze ktos sie z czyms takim spotkal bedzie milo jak sie podzieli wrazeniami.. :confused4: moze jakies lekarstwo

Opublikowano

Masz szyberdach? On czasami lubi postrzelać jak jest zimno. Mnie też się wydawało,że w mroźne dni coś mi popukuje w prawej części przedniej konsoli. Okazało się,że to właśnie szyberdach. Otworzyłem,zamknąłem i jak na razie jest ok.

Wesołych świąt.

Opublikowano

miałem coś podobnego parę lat temu w poprzednim aucie , jak robiło się zimno coś napieprzało w okolicach drzwi , po dłuższej jeździe ustawało ,rano od nowa . Okazało się że to napoczęta butelka z mineralna walnięta po fotel . Zamarznięta mocno uderzała w prowadnicę fotela.

Opublikowano

Ja mam coś takiego, ale u mnie coś puka w okolicach przedniego prawego słupka, tok gdzieś nad głową pasażera. Dzieje się to nieregularnie, od czasu do czasu. Jadę sobie a tu jakby jakiś owad w dach.