Opublikowano 16 Grudnia 200916 l Autor Panowie proponuje spocik świąteczny w niedzielę 20.12.09 pod tulipanem. ok południa. co wy na to?? około południa ?? Nie orientujecie się gdzie w lodzi mogę zmienić manetkę w b6 na pełny fis i ile to kosztuje ?? glosowaliście na kalendarze ?? Złożyłem swoja kandydaturę ale coś mizernie poszło moim pracką 1,3,5
Opublikowano 17 Grudnia 200916 l Autor heheh ja w sumie nikogo nie znam kto by miał z moich znajomych a4 a tym bardziej nie znam nikogo z klubu ale hmm można podjechać akurat będę w lodzi
Opublikowano 17 Grudnia 200916 l Autor na małego śledzika czemu nie a śledzik lubi pływać no to gdzie autami i gdzie w południe
Opublikowano 19 Grudnia 200916 l Robimy kulig i nie ma bata - zabierzcie dzieciaki i pojedziemy gdzieś do lasu, albo na inne boczne drogi;) W zeszłym roku miałem przyjemność brać udział w kuligu Audimanii - bardzo miło to wspominam, więc tym razem fajnie by były, gdyby akcja powtórzyła się pod szyldem klubu A4;). Czekam na listę chętnych;)
Opublikowano 19 Grudnia 200916 l oczywiście że się pisze na to tylko nie mam sanek ;( to o której godzinie i gdzie
Opublikowano 19 Grudnia 200916 l jak nie masz sanek, to na jabłuszku będziesz poginał;D Też preferuję godziny popołudniowe/wieczorne:)
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l ja propnuje godziny wieczorne 18?? mozemy sie spotkac na realu wraz z audiimania :
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l ale na Włókniarzy, czy na Piłsudskiego? Ja tak koło 16.30 już jestem wolny.
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Nie wiem w końcu, gdzie się ustawiacie i o której, ale ja ok 17 podjeżdżam na piłsudskiego i mam nadzieję, że nie będę sam.
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Autor witam i jak tam udało się zlecieć ?? ja niestety nie dałem rady dojechać :/