Adrenalina Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Basia nadzoruje gdzie Kimi się szwenda po forum hehehehe... to nie inwigilacja, Kimi po prostu w rankingu depcze po piętach mojemu mężowi
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Basia nadzoruje gdzie Kimi się szwenda po forum hehehehe... to nie inwigilacja, Kimi po prostu w rankingu depcze po piętach mojemu mężowi Ale teraz trochę spadnę w rankingu, bo ominąłem szósty zestaw
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Basia nadzoruje gdzie Kimi się szwenda po forum hehehehe... to nie inwigilacja, Kimi po prostu w rankingu depcze po piętach mojemu mężowi Ale teraz trochę spadnę w rankingu, bo ominąłem szósty zestaw No mój też miał sukcesy kiedy obstawiał za kasiorrę. Namówię go chyba żeby stanął w szranki
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Basia nadzoruje gdzie Kimi się szwenda po forum hehehehe... to nie inwigilacja, Kimi po prostu w rankingu depcze po piętach mojemu mężowi Ale teraz trochę spadnę w rankingu, bo ominąłem szósty zestaw No mój też miał sukcesy kiedy obstawiał za kasiorrę. Namówię go chyba żeby stanął w szranki No w taki hazard to ja się nie bawię, tym bardziej, że nie jestem taki kibic znowu, jak Basia sądzi. Większość wyników typuję na zasadzie rachunku prawdopodobieństwa (lepsza drużyna wygra ), niż faktycznej znajomości tematu Co innego, gdyby była taka Liga Typerów na sporty motorowe (F1, WRC, WTCC, DTM itepe.). Wtedy możemy pogadać
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 hmm a moze zaczniemy typowac na spotach kto ostatni padnie :D
Adrenalina Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 hmm a moze zaczniemy typowac na spotach kto ostatni padnie :D :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 zapraszam na druga partie zdjec <a href="http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/">klik klik</a>
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 zapraszam na druga partie zdjec <a href="http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/">klik klik</a> Taką bibę przegapiłem
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 no chlopie bylo przyjechac zapraszalismy przeciez
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 no chlopie bylo przyjechac zapraszalismy przeciez No nie mogłem ;(
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Bry:) Widzę,że wszyscy zdrowi i na forum posiadują
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 ludzie kaszleli ale byli hehe no ja potwierdzam zdycham siema Dj Bartku :>
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 heheh zdycham w sensie boli mnie gardlo mam kaszel i ogolnie jestem chory
Adrenalina Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 heheh zdycham w sensie boli mnie gardlo mam kaszel i ogolnie jestem chory pewnie spałeś boso
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 no ta jasne zawsze sie w RELAXach :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 i skarpetach ala Ferdek Kiepski
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 i skarpetach ala Ferdek Kiepski I w koszulce z prasowanką "Top One" albo Sandrą
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 ejj dobra jak wroce to musze oblukac mieszkanie za kamerami bo cos mi sie tu nie podoba .... :polew: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi