Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 jak dopiero ostatni dzien w pracy :dance2:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 dobra kto mi sprawdzi jakie aku na bank jest do mnie ?? bo teraz mam cos dziwnego a mianowicie na stronie bosha po modelu auta znajduje aku s4 ktory ma 95 ah i moc rozruchu 800 A a to co teraz u mnie siedzi jakies cos niemieckiego 65 ah i 300A rozruchu wiec co jest po roznica jest ogromna i teraz czy strona bosha leci w pedzel czy moj aku ktory mam od ponad 2 lat jest za maly ??
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ja dziś obejrzę pierwszą część adrenaliny "Crank" :dance: :dance: właśnie zasysam z Aresa jak dopiero ostatni dzien w pracy :dance2: Seba będzie miał długi weekend - pozazdrościć. Nie żebym cię wyliczał Seba, ale w tym tygodniu to żeś za dużo nie popracował - poniedziałek i piątek wolny no no :oklaski: :oklaski: :oklaski: ;) :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 08:20_________________________________________________ dobra kto mi sprawdzi jakie aku na bank jest do mnie ?? bo teraz mam cos dziwnego a mianowicie na stronie bosha po modelu auta znajduje aku s4 ktory ma 95 ah i moc rozruchu 800 A a to co teraz u mnie siedzi jakies cos niemieckiego 65 ah i 300A rozruchu wiec co jest po roznica jest ogromna i teraz czy strona bosha leci w pedzel czy moj aku ktory mam od ponad 2 lat jest za maly ?? Seba tak jak pisałem ci esesmanem - sprawdź sobie na stronie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 08:21_________________________________________________Seba sprawdziłem jeszcze ze strony Warty [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 08:28_________________________________________________spadam do łorka
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 no spoczko dodzwonilem sie w koncu w jedno miejsce i tam mi powiedzieli ze 74 ah i 680 A rozruchu to nominalnie do mnie to ja juz zglupialem kazda strona mowi cos innego
kachnazgierz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 witam i spadam do spanka, teraz to mi się będzie dobrze spało :>
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Dźwięk wydechu jak z golfa III z wierconym tłumikiem :> tak na poważnie: czemu qrde my sobie takich swapów nie porobimy...
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Aloha :hi: :slina: :slina: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:23_________________________________________________Zrobię tak w swoim Wsadzę silnik od RS4 B7 (V8 420 KM)
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 to teraz znów coś na rozluźnienie
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 GDZIE MÓJ AVATAR !!! [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:26_________________________________________________No, już mam
bartek1605 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Sebek bierz 95Ah zapomnij o sprawie, a ładowanie masz dobre
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Sebek bierz 95Ah zapomnij o sprawie, a ładowanie masz dobre 74 ah wezme i 760 A rozruchu bosh s5 a czy ladowanie mam dobre ?? hmm nie wiem jutro albo w sobote sprawdze mam nadzieje [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:51_________________________________________________DJ dobra nuta na saxo
bartek1605 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 najpierw spr. czy masz ładowanie
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi: no sprawdze ladowanie sprawdze a co u nas ?? a u mnie w sumie nic sie nei zmienilo pracuje PKB zwiekszam jak to Kimi mowi a co tam ??
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi: no sprawdze ladowanie sprawdze a co u nas ?? a u mnie w sumie nic sie nei zmienilo pracuje PKB zwiekszam jak to Kimi mowi a co tam ?? To pracuj , bo czytałam że likwidują konieczność okazywania dokumentów, że jest się ubezpieczonym i opłaca składki, żeby iść do lekarza czy szpitala i zostać przyjętym. Jak więc wszyscy ci co ich nie mieli ruszą na NFZ-eta to my musimy ostro zapieprzać , ale wiesz bezrobocie wtedy spadnie a raczej liczba zarejestrowanych bezrobotnych i będą się w Brukseli chwalić jaka to Polska bogata hehe. Kimi widzę, że furmanke od spodu dopieścił więc już pewnie śmigał na spota?
Rekomendowane odpowiedzi