Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :polew: :polew: Kimi uwazaj bo mozesz z corka pogadac albo z jakims tlustym typkiem hehehehe sie tak nie nakrecaj "Cześć, jestem Wojtek i też mam 12 lat..."
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :polew: :polew: Kimi uwazaj bo mozesz z corka pogadac albo z jakims tlustym typkiem hehehehe sie tak nie nakrecaj "Cześć, jestem Wojtek i też mam 12 lat..." o fuj... własnie sobie tego Wojtusia wyobraziłam
kachnazgierz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi, fajnie, że "tu" zajrzałeś Wprowadziłeś trochę życia na tym forum, bo robiło się już nie ciekawie My tu mamy z Tobą wesoło, gorzej Twoja kobita.... Ty taki " cicha woda".... :gwizdanie: jesteś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie w domu jest .... "tak jest Kochanie", "masz rację Kochanie" [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:30_________________________________________________a Ty Kasiu już wyspana?
kachnazgierz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 grzeczny i poukładany..... żonkę też pewnie poznał przez internet? co? Kimi? jak to było przyznaj się
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi, fajnie, że "tu" zajrzałeś Wprowadziłeś trochę życia na tym forum, bo robiło się już nie ciekawie My tu mamy z Tobą wesoło, gorzej Twoja kobita.... Ty taki " cicha woda".... :gwizdanie: jesteś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie przesadzaj...
kachnazgierz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 O, widzę, że zajęty, gada z małolatami :wink4:
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 grzeczny i poukładany..... żonkę też pewnie poznał przez internet? co? Kimi? jak to było przyznaj się A nie, bo w pracy!
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 tak jasne napewno jakies tamjuz swirujesz i urabiasz ze bedziesz na placu manu zeby trzymala dziennik w reku to ja poznasz
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 O, widzę, że zajęty, gada z małolatami :wink4: Ustawiam się na małe co nieco... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:44_________________________________________________ tak jasne napewno jakies tamjuz swirujesz i urabiasz ze bedziesz na placu manu zeby trzymala dziennik w reku to ja poznasz Nie, nie, ma mieć taką krótką spódniczkę, rajstopki do połowy uda i kozaki za kolanko...
kachnazgierz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 kozaczki koniecznie białe :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:56_________________________________________________ dobra po torta dla Madzi narka
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 O, widzę, że zajęty, gada z małolatami :wink4: Ustawiam się na małe co nieco... :gwizdanie: :shocked:
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi to już zakrawa na pedo :gwizdanie: poza tym wieje dziś strasznie i się dziewczę zaziębi.
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi to już zakrawa na pedo :gwizdanie: poza tym wieje dziś strasznie i się dziewczę zaziębi. Się klimę zapuści w Audicy i się dziewczę zaraz rozgrzeje....
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 hhahaha klimatyzacja nie wieje cieplem Pedo Bear byla taka postać kiedys
chriss Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 hhahaha klimatyzacja nie wieje cieplem Pedo Bear byla taka postać kiedys pedo miś tak :polew: taki niedźwiadek
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 hhahaha klimatyzacja nie wieje cieplem Pedo Bear byla taka postać kiedys Od 15 można na legalu, więc wiesz... [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 12:08_________________________________________________ejjjj, luuuuuuudzie, ja żartowałem.... chyba bym musiał byc nienormalny, jako mąż i ojciec 6-letniej dziewczynki, żeby się ustawiać z jakimiś małolatami [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 12:18_________________________________________________łykacie wszystko jak kaczka kluski...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 hahah Kimi winny sie tlumaczy ... teraz nikt nie bedzie nic mowil bo sie ludzie boja ze masz na plecach paly ktore monitoruja kazdy Twoj ruch
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 hahah Kimi winny sie tlumaczy ... teraz nikt nie bedzie nic mowil bo sie ludzie boja ze masz na plecach paly ktore monitoruja kazdy Twoj ruch oj, Seba, robisz sobie podśmiec**jki ...a Kimi po prostu zdobył się na odwagę by wyjawić publicznie swoją tajemnicę teraz Ty dawaj coś swojego :polew:
Rekomendowane odpowiedzi