kachnazgierz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Cze Bacha, jaka u Was pogoda? u nas pochmurno, deszczowo i wiecznie ja już po zakupach, misiek - garaż a mnie pozostaje sprzątanie chałupy - jak zwykle :wallbash: plecki bolą, nic się nie chce :( [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:16_________________________________________________ jedyne pocieszenie, że wieczorkiem imprezka i Mam Talent :>[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:17_________________________________________________ gorzej będzie jutro
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Cholera.... Spadł ze śmigłowca i zginął... ;( To o czym niby jest Crank 2 ? No nic, za 54 minuty się dowiem [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:21_________________________________________________Dobra, sobotni taniec z odkurzaczem czas zacząć....
kachnazgierz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ja też niestety biorę się do tańca
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ja też niestety biorę się do tańca Ja już potańczyłem Teraz pińcet dzewińcet innych sobotnich zajęć...
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Cholera.... Spadł ze śmigłowca i zginął... ;( To o czym niby jest Crank 2 ? No nic, za 54 minuty się dowiem [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:21_________________________________________________Dobra, sobotni taniec z odkurzaczem czas zacząć.... dzięki za linki przydadzą się, odnośnie Cranka to faktycznie spadł ale chyba nie zauważyłeś że otworzył oczy na koniec - oj Kimi :bicz3: :bicz3: nie dokładnie oglądasz film :no: :polew:
chriss Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Mariusz pochwal sie co tam wyrezałeś
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Mariusz pochwal sie co tam wyrezałeś czyściłem, uszczelniałem, kombinowałem żeby nie parowały mi lampy :wallbash: - na efekty nie trzeba będzie długo czekać bo do poniedziałku
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Cze Bacha, jaka u Was pogoda? u nas pochmurno, deszczowo i wiecznie ja już po zakupach, misiek - garaż a mnie pozostaje sprzątanie chałupy - jak zwykle :wallbash: plecki bolą, nic się nie chce :( [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:16_________________________________________________ jedyne pocieszenie, że wieczorkiem imprezka i Mam Talent :>[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:17_________________________________________________ gorzej będzie jutro siemanko Kasiu u nas podobnie... a wiatr jest taki że mało mi glowy nie urwalo zakupy zrobione, mieszkanko ogarnięte, już nawet rosołek na jutro sobie pod pokrywką pyka może jakieś kino wieczorkiem zaliczymy :gwizdanie:
chriss Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Był dziś ktoś pokibicować koledze Sebastianowi,dziś miał walki robotów w Manufakturze Byłem w Manu po 13:30 ale zdołałem namierzyć tylko kolegi furmankę.
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 i cały misterny plan w pi...du :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;(
chriss Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 i cały misterny plan w pi...du :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;( wydaje mi się ze jak są zaparowane to znaczy że nie ma drożnego odpowietrzenia które jest w każdym reflektorze,sprawdzałeś a zresztą co ja będę ci gadał pewnie już sprawdzałeś
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 i cały misterny plan w pi...du :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;( Lipa. Ja też juz zakończyłem sobotni maraton domo-obowiązków, zaraz po kwalifikacjach na Interlagos jadę do Galerii, może jakieś buty sobie kupię. No i jakąś bluzę albo sweter, bo chodzę w kółko w tym samym ;( No i oczywiście polookam na laski, w końcu po to się jeździ do Galerii albo Manu
zlota1977 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 i cały misterny plan w pi...du :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;( pragne Cię nakierować na odpowiednie tory odnośnie lamp.... NIC SIĘ NIE DA Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwierz wkońcu kobiecie :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Budka Suflera - "Nie wierz nigdy kobiecie" Bez urazy Ja tam pierdziele...Nie chce mi się przez tą pogodę sprzątać nawet...ugniotłem karpatkę, będzie większy pożytek
bartek1605 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 i cały misterny plan w pi...du :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;( pragne Cię nakierować na odpowiednie tory odnośnie lamp.... NIC SIĘ NIE DA Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwierz wkońcu kobiecie :gwizdanie: da się
Rekomendowane odpowiedzi