Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

:hi:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hey :hi:

Opublikowano

Cze Bacha,

jaka u Was pogoda?

u nas pochmurno, deszczowo i wiecznie :disgust:

ja już po zakupach, misiek - garaż a mnie pozostaje sprzątanie chałupy - jak zwykle :wallbash: :wallbash: :wallbash:

plecki bolą, nic się nie chce :no::( :( :([br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:16_________________________________________________

jedyne pocieszenie, że wieczorkiem imprezka :drunk: i Mam Talent :>[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:17_________________________________________________

gorzej będzie jutro :sick3:

Opublikowano

Cholera.... :confused4:

Spadł ze śmigłowca i zginął... ;(

To o czym niby jest Crank 2 ? :mysli:

No nic, za 54 minuty się dowiem :D[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:21_________________________________________________Dobra, sobotni taniec z odkurzaczem czas zacząć.... :disgust:

Opublikowano

ja też niestety biorę się do tańca :confused4::(

Ja już potańczyłem :confused4:

Teraz pińcet dzewińcet innych sobotnich zajęć... :disgust:

Opublikowano

Cholera.... :confused4:

Spadł ze śmigłowca i zginął... ;(

To o czym niby jest Crank 2 ? :mysli:

No nic, za 54 minuty się dowiem :D[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:21_________________________________________________Dobra, sobotni taniec z odkurzaczem czas zacząć.... :disgust:

dzięki za linki :wink4: przydadzą się, odnośnie Cranka to faktycznie spadł ale chyba nie zauważyłeś że otworzył oczy na koniec - oj Kimi :bicz3: :bicz3: nie dokładnie oglądasz film :no: :no: :polew: :polew:

Opublikowano

Mariusz pochwal sie co tam wyrezałeś :mysli:

Opublikowano

Mariusz pochwal sie co tam wyrezałeś :mysli:

czyściłem, uszczelniałem, kombinowałem żeby nie parowały mi lampy :wallbash: :wallbash: - na efekty nie trzeba będzie długo czekać bo do poniedziałku

Opublikowano

Cze Bacha,

jaka u Was pogoda?

u nas pochmurno, deszczowo i wiecznie :disgust:

ja już po zakupach, misiek - garaż a mnie pozostaje sprzątanie chałupy - jak zwykle :wallbash: :wallbash: :wallbash:

plecki bolą, nic się nie chce :no::( :( :([br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:16_________________________________________________

jedyne pocieszenie, że wieczorkiem imprezka :drunk: i Mam Talent :>[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:17_________________________________________________

gorzej będzie jutro :sick3:

siemanko Kasiu ;)

u nas podobnie... a wiatr jest taki że mało mi glowy nie urwalo :disgust:

zakupy zrobione, mieszkanko ogarnięte, już nawet rosołek na jutro sobie pod pokrywką pyka :cool1:

może jakieś kino wieczorkiem zaliczymy :gwizdanie:

Opublikowano

Był dziś ktoś pokibicować koledze Sebastianowi,dziś miał walki robotów w Manufakturze :mysli:

Byłem w Manu po 13:30 ale zdołałem namierzyć tylko kolegi furmankę. :wink4:

MCg5J.jpg

:siema:

:hi:

Opublikowano

i cały misterny plan w pi...du :wallbash: :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :wallbash: :wallbash::kwasny: :kwasny: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;(

Opublikowano

i cały misterny plan w pi...du :wallbash: :wallbash: cztery godziny roboty psu w du.pe :wallbash: :wallbash: :wallbash::kwasny: :kwasny: :kwasny: już widać jak jedna zaczyna parować ;( ;( ;(

wydaje mi się ze jak są zaparowane to znaczy że nie ma drożnego odpowietrzenia które jest w każdym reflektorze,sprawdzałeś :mysli:

a zresztą co ja będę ci gadał pewnie już sprawdzałeś :good:

Opublikowano

:confused4:

Lipa.

Ja też juz zakończyłem sobotni maraton domo-obowiązków, zaraz po kwalifikacjach na Interlagos jadę do Galerii, może jakieś buty sobie kupię. No i jakąś bluzę albo sweter, bo chodzę w kółko w tym samym ;(

No i oczywiście polookam na laski, w końcu po to się jeździ do Galerii albo Manu :tongue4:

Opublikowano

pragne Cię nakierować na odpowiednie tory odnośnie lamp....

NIC SIĘ NIE DA Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uwierz wkońcu kobiecie :gwizdanie:

Opublikowano

pragne Cię nakierować na odpowiednie tory odnośnie lamp....

NIC SIĘ NIE DA Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uwierz wkońcu kobiecie :gwizdanie:

da się :tongue4:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: