Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 buahhahahhah taki byl plan :polew: :polew: :polew: Jesteś u Pani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 tylko facetki od gegry sie boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffcio87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a co w niej takiego strasznego jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a co w niej takiego strasznego jest?? Ma tylko dwa zęby :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Cześc spamiarze :> A u Was znowu o dupeczkach od rana :gwizdanie: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffcio87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a co w niej takiego strasznego jest?? Ma tylko dwa zęby :polew: :polew: Jeden wybity a drugi zgnity :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a co w niej takiego strasznego jest?? kule ziemska na brzuszku mu malowala :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a co w niej takiego strasznego jest?? Ma tylko dwa zęby :polew: :polew: Jeden wybity a drugi zgnity :polew: Jeden do otwierania piwa, a drugi, żeby ją bolał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a co w niej takiego strasznego jest?? Ma tylko dwa zęby :polew: :polew: Jeden wybity a drugi zgnity :polew: :polew: a co w niej takiego strasznego jest?? kule ziemska na brzuszku mu malowala :polew: heehe poplakalem sie :polew: :polew: a powaznie to taki miala granatowy sweter w ktorym chodzila przez kilka lat i to jego sie boje a ze ona jest wewnatrz niego to boje sie jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 to jego sie boje a ze ona jest wewnatrz niego to boje sie jej :laghing2: :laghing2::laghing2::laghing2::laghing2: Spadłem z krzesła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja jestem inny nie kazdy facet jest taki sam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja jestem inny nie kazdy facet jest taki sam ... Ja też jestem inny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 no spoko odezwę się wieczorem a moze masz jeszcze jakiś sklep ?- bo najtaniej znalazłem za 330 złotych części co konkretnie potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jakiś spot u mnie na wsi? no nie byłam jeszcze w owym przybytku odkąd wybudowali. Czy Śnieżynką będzie Rkwon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jakiś spot u mnie na wsi? no nie byłam jeszcze w owym przybytku odkąd wybudowali. Czy Śnieżynką będzie Rkwon ? Sam Pan Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tliner Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 no spoko odezwę się wieczorem a moze masz jeszcze jakiś sklep ?- bo najtaniej znalazłem za 330 złotych części [/quot co konkretnie potrzebujesz? kompletny rozrząd + pompa, ale chyba juz znalazłem i taniej nie będzie 28 0 zł i dobre części - teraz tylko montaż - czekam na info od dj kill'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Sam Pan PREZES ? o w morde.....to trzeba miejsce parkingowe zaklepać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tliner Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 dostaęłm takie coś - może Was to zainteresuje przed zimą http://okazik.pl/lodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Sam Pan PREZES ? o w morde.....to trzeba miejsce parkingowe zaklepać :gwizdanie: No co Ty? Autem przyjedziesz ? [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 16:21_________________________________________________ Dobra, Panie i Panowie, staropolskim zwyczajem - zawijam na kwadrat Miłego popołudnia. Do zobaczenia wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 http://www.groupon.pl lepszy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi