Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 chyba masz duza chalke Chałka jak to chałka. Ale do chałki ma bańke mleka :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie no, zwykła chałeczka, z Piekarenki Podkreślałem fakt, że mam przerwę i mogę ściemniać na legalu [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 13:36_________________________________________________ Aha, zapomniałem - wciąż jem chałkę. [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 13:40_________________________________________________( to jest po prostu taki inny sposób napisania: "Tera ku*wa jem", w razie, gdyby ktoś zajrzał mi przez ramię )
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ty ile masz tej przerwy na chalke
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ty ile masz tej przerwy na chalke Aż zjem. I właśnie ten moment nastąpił Ale są jeszcze okruszki...
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ...niestety, ale i one się skończyły, nawet talerzyk wylizałem... Muszę jutro kupić większą chałkę Dobra, muszę spadać
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 hhehe byl i znik bo go wezwal nik
zlota1977 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 w Krakowie rano taka szklanka była że można było figury kręcic na chodnikach :gwizdanie: Powitała
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 dzien dobry dawno nie mowilem fajny avatar
zlota1977 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 dzien dobry dawno nie mowilem fajny avatar dawno nie komentowałam... dzięki tobie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 heheh no ale co fajny jest ? jest [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 15:57_________________________________________________z racji tego ze Kimi ma bana w pracy na forum na fb kazal przekazac ze pozdrawia Smoczyce
Magdalenah Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 witka ponownie, jak juz bedzieci mieli te fotoski to poprosze o pw. Ja rzadko siedze na forum ostatnio. Muszę chyba chałki zacząć kupować .
kachnazgierz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Madziu, nie ma Twoich rękwiczek, ja też swoje zgubiłam Adaś się tak załatwił, że wylądowaliśmy w szpitalu do jutra ;(
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 uuuu to nie zaciekawie :/ podsylajcie zdjecia do mnie ja je ogarne i bedziemy mieli w jednym miejscu tak jak Madzia proponowala mi nie przeszkadza
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Madziu, nie ma Twoich rękwiczek, ja też swoje zgubiłam Adaś się tak załatwił, że wylądowaliśmy w szpitalu do jutra ;( :punish: człowieku są w "myszowatej" tj. wystarczyło spytać :doh1: :doh1: :bicz3: :bicz3:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehehe w myszowatej dobre to ja musze swoja lazurowata nazwac
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehehe w myszowatej dobre to ja musze swoja lazurowata nazwac Seba ty możesz nazwać swoją Delfinek z tym, że delfinkom nie zamarzają spryskiwacze :polew: :wink4:
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Madziu, nie ma Twoich rękwiczek, ja też swoje zgubiłam Adaś się tak załatwił, że wylądowaliśmy w szpitalu do jutra ;( Trzymajcie się tam. Kasia, przekaż Adasiowi pozdrowienia od Nikoli Kazała przekazać, że : "Jest mi bardzo smutno, że zachorowałeś, wysyłam Ci tę buźkę na pocieszenie " Poważnie to są jej słowa [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 19:43_________________________________________________ cześć chłopaki Cześć, dziewczyno
Rekomendowane odpowiedzi