Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 uuuaaa no to grubo tutaj woda kapie z dachow
chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 miałem dziś szybkę licznika wymienić ale się trochę boje przy tym mrozie by co nie pękło a wczoraj było na +
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 miałem dziś szybkę licznika wymienić ale się trochę boje przy tym mrozie by co nie pękło a wczoraj było na + Jutro i pojutrze ma być do +3C u nas
pawelp2208 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam Dzięki Kimi za zaproszenie, rozważymy z chłopakami pojawienie się na spocie, jak coś to odezwiemy się
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam Dzięki Kimi za zaproszenie, rozważymy z chłopakami pojawienie się na spocie, jak coś to odezwiemy się :good: Nie rozważajcie, tylko wpadajcie [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 11:26_________________________________________________ [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 11:28_________________________________________________ Pewnie znacie, ale dla tych co nie znają wklejam - zawsze jak to czytam to leję Autentyk, przekazany kanałami branży dealersko - motoryzacyjnej. Paniom ku przestrodze, panom ku nauce... Piątek, godziny dobrze popołudniowe, niedługo zamykają. Do salonu Rowiński & Wajdemajer na Targówku wkracza elegancki, nieco już starszy, ale pełen wigoru pan. Towarzyszy mu, cytuję: niewiarygodnie obłędna d*pa (oczywiście w wieku jego potencjalnej córki). Chwilę kręcą się pomiędzy wystawionymi samochodami, po czym pan zwraca się do sprzedawcy z pytaniem, czy znalazłby dla pani coś równie pięknego jak ona. Sprzedawca przytomnie odpowiada, że na coś równie pięknego nie ma szans, ale może zaproponować jakieś tam nieduże Audi. Audi się pani podoba, w związku z czym następuje festiwal dobierania wyposażenia, na zasadzie: "kochanie, bierz co chcesz". Po skompletowaniu wyposażenia jak z bajki, podpisują zamówienie - wszystko jak najbardziej correct. W końcu pojawia się kwestia zaliczki. Pan oświadcza, że ma przy sobie 1000,- zł, kasa wedruje na stół. Sprzedawca nieśmiało wtrąca, żę będzie to samochód wykonany na specjalne zamówienie, w związku z czym zaliczka wyniesie 10 % wartości, a zatem coś koło 10 tysięcy. Pan bynajmniej się nie wzbrania, tylko w związku z brakiem gotówki zostawia tysiąc, a co do reszty, prosi o podanie konta by załatwić to przelewem. Państwo wychodzą. Poniedziałek rano. Tuż po otwarciu salonu ponownie zjawia się ten sam pan (tyle że już sam) i prosi o zwrot owego tysiaka, ponieważ jak szczerze wyznaje, chciał sobie po prostu poruchać. NO CZYŻ NIE MISTRZ ??? Podobno nie bardzo chcieli mu oddać, bo jednak umowa podpisana, aż sprawa ostatecznie oparła się o prezesa. Temu, jak to usłyszał, szczęka opadła, ale bardzo się ubawił. Potwierdził jednak, że przyjemności kosztują i ostatecznie oddali facetowi 500. [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 11:48_________________________________________________ Dobra, spadam, odezwę się na obiedzie
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Barwy szczęścia mniam mniam a u mnie rano zonk, schodze rano do niuni a tu reflektor przedni pęknięty muszę kupic
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak to pekniety to znaczy ze co pek na mrozie ??
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 na to wygląda , nie pamiętam żebym gdzieś przywaliła
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 i znowu brniemy niebezpieczne tory....;D Powitać
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to moze ktos Cie puknal raczej takie zdarzenia pamiętam :naughty:
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tomku - co do Ledów - z pewnością wyglądają fajnie, jednak trzeba by zapytać kogoś, kto je posiada, czy: Świecą ok, nie parują i są jakoś sensownie wykonane, a nie, że plastik odstaje. Jeśli odpowiedź na te 3 pytania będzie satysfakcjonująca, to można brać - do najtańszych nie należą, więc może i nie do najgorszych;) Zapytaj w dziale o nadwoziu.
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to moze ktos Cie puknal raczej takie zdarzenia pamiętam :naughty: raczej ?? :naughty:
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Przerwa kurczakowa - full legal ściema unlimited hot pursuit tokio drift no to moze ktos Cie puknal raczej takie zdarzenia pamiętam :naughty: raczej ?? :naughty: Aniu, za dużo Barw Szczęścia :naughty: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 15:10_________________________________________________ Kandydatka na "Girl of a day", niestety, nie mam pojęcia, jak się ta foczunia nazywa, ale generalnie, jak ją zobaczyłem, to z wrażenia [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 15:15_________________________________________________ Fajna, nie? Widzę, że Was zatkało, bo nikt nic nie pisze z wrażenia
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 hehhe pisze pisze Kimi jak chcesz ta foczunie poznac to wpadnij do mnie w sobote ma na imie Iza
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hehhe pisze pisze Kimi jak chcesz ta foczunie poznac to wpadnij do mnie w sobote ma na imie Iza Tak, tak, a wtedy z szafy wyszedł duży zielony krasnal i obudziłeś się zlany potem... :polew:
chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 :dance: szybka wymieniona :dance2: a za oknem -4 i śnieg pada
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 :dance: szybka wymieniona :dance2: a za oknem -4 i śnieg pada Zdolniacha :good:
Magdalenah Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 miałem dziś szybkę licznika wymienić ale się trochę boje przy tym mrozie by co nie pękło a wczoraj było na + Ja miałam przyciski w klimatroniku wymienić ale zrezygnowałam. Poczekam do wiosny...Tak się zastanawiam wyglądając za okno któredy do domu jechać i kiedy dojadę......znów wygląda mi to na pewna poniedziałkową masakre.
Rekomendowane odpowiedzi