Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hyhyhyh skrypt :D:decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

vagcom 409 znajdujacy sie w katalogu C:\vagcom. za weryfikacje legalnosci odpowiadaja 3 pliki - d1 d2 i d3.bin. powszechnie wiadomo ze pliki te sa usuwane. wiec skrypt ktory napisalem wyzej sprawdza czy wymienione pliki znajduja sie we wskazanym katalogu jezeli nie to kopiuje je tam z katalogu c:\vagcom\reg. skrypcik dziala w petli wiec za kazdym razem jak pliki zostana usuniete on je skopiuje

kurde jaka kombinatoryka.... :tongue4: jeżeli program usuwa plik to nie prościej zabezpieczyć się przed tym uprawnieniami - read only :wink4:

Opublikowano

jeden kufa madrzejszy od drugiego :gwizdanie:

Opublikowano

hyhyhyh skrypt :D:decayed:

oj tam oj tam ;) jakos z blizej niewyjasnionych przyczyn nazwa "plik wsadowy" mi nie lezy ;)

Opublikowano

Siemka z wieczora :hi: :hi: :hi: :hi:

Nawet sobie nie wyobrażacie, ile jest problemów z kupieniem małej żaróweczki podświetlenia wyświetlacza w climatroniku.

Zjeździłem pół Łodzi, sześć autoryzowanych serwisów, w tym Idczaka, dwie godziny w aucie z rozgrzebaną środkową konsolą, bez radia, bez wentylacji, żeby w końcu być zmuszonym do zakupu jakiś diodek popieprzonych w FeuVercie. A te diody nadały panelowi kolor majtkowego różu :disgust: :disgust: :disgust:

21032011.jpg

Dobra, na tym wspaniałym jakościowo zdjęciu z super aparatu w mojej Nokii ch.... widać, ale przynajmniej wszystko się świeci :decayed:

Diody (2 sztuki) kosztowały mnie 4.99, ale najbardziej rozwalił mi konstrukcję serwis Renault (Przyguccy) na Przybyszewskiego, gdzie za żaróweczkę z nieco innym cokołem, ale pasującą, miły pan zaśpiewał mi, uwaga: 26 PLN :blink: :blink: :blink:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________

Mario, jak chcesz, to ja Ci w piątek rano ten angielski ustawię, zanim wyjedziemy. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

kimi jakie są tam żarówki? takie malutkie walcowe 2W?

Opublikowano

kimi jakie są tam żarówki? takie malutkie walcowe 2W?

Tak, takie małe, wąskie, 1.2W, plastikowy cokolik.

Czekaj, walnę fotę :D

Opublikowano

dawaj, bo mam jakieś takie w garażu :decayed:

Opublikowano

Nie no, fota do d*py :disgust:

Taka, tylko z różowym cokołem:

62131383311_OSR_2439488A.jpg

Opublikowano

ale je sie wyciąga z tego plastiku?

Opublikowano

A widzisz, i tu jest piesek pogrzebany, bo jej się NIE WYCIĄGA.

Jest zalutowana w środku w tym plastiku, bo próba wyjęcia samej żarówki z niego skończyła się jej destrukcją :D

Opublikowano

oooo no to juz gorzej :naughty: a nie da rady drugiej tam władować? bo ja mam takie :naughty:

Opublikowano

pewnie sa przylutowane do tych blaszek :wink4:

takie same sa w podświetleniu dechy w seacie jak dobrze pamiętam myślę ze na Rewolucji 2 byś takie kupił :cool1:

ewentualnie kupić same żaróweczki i przelutować

Opublikowano

Kimi po 2,5 ziko kupowalem te zaroweczki. sa na bierzaco w blaszaku vw na limance

Opublikowano

Kimi po 2,5 ziko kupowalem te zaroweczki. sa na bierzaco w blaszaku vw na limance

Dzięki za info, a w jakim blaszaku?

Opublikowano

Kimi blaszak za stacją Lotos przy Limance :wink4:

Opublikowano

a nie zamknięty jest on na czas remontu ulicy :mysli:
Opublikowano

Jak nie kupisz to mogę Ci je przelutować :wink4:

Opublikowano

Wolno stojąca budka :decayed: :decayed: :decayed:

W sumie umówiłem się już z Pantonikiem - nie chcę po raz kolejny umawiać się i nie przyjechać :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:39_________________________________________________

a nie zamknięty jest on na czas remontu ulicy :mysli:

nie chriss - przejeżdżasz przez Lotosa i warsztaty na glinianej i już jesteś :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Chłopaki jak cos chcecie ze sklepu na Rewolucji 2 to mowcie moj sasiad jest wlascicielem to mi przyniesie do domu i wam na spota podwioze a nie bedziecie specjalnie jezdzic