klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 U nas na trawnikach nadal jeszcze bardziej brązowo :> ale na krzaczkach i owszem jak trzeźwym okiem zerknąc to widać listki na wylocie, jeszcze parę dni ciepła i będzie git zielono, w Bukowinie to musi być przyjemnie jak kac minie oczywiście podobno zimno ze chce jaja urwac :polew:
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 U nas na trawnikach nadal jeszcze bardziej brązowo :> ale na krzaczkach i owszem jak trzeźwym okiem zerknąc to widać listki na wylocie, jeszcze parę dni ciepła i będzie git zielono, w Bukowinie to musi być przyjemnie jak kac minie oczywiście podobno zimno ze chce jaja urwac :polew: a kto kazał jajami świecić? kalesony się bierze na jaja. bo to polskie góry są ! no ale jak znam życie to koszulki z logo to są w opcji krótki rękawek lub ramiączka a kalesonów nie dawali
zlota1977 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 U nas na trawnikach nadal jeszcze bardziej brązowo :> ale na krzaczkach i owszem jak trzeźwym okiem zerknąc to widać listki na wylocie, jeszcze parę dni ciepła i będzie git zielono, w Bukowinie to musi być przyjemnie jak kac minie oczywiście Madzia zobacze we wtorek na live
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 U nas na trawnikach nadal jeszcze bardziej brązowo :> ale na krzaczkach i owszem jak trzeźwym okiem zerknąc to widać listki na wylocie, jeszcze parę dni ciepła i będzie git zielono, w Bukowinie to musi być przyjemnie jak kac minie oczywiście Madzia zobacze we wtorek na live ale ci dobrze ja tam nadal będę po horyzont widziała bloki
klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 kto jutro z rana jedzie ze mna do BT ???? sa chetni zostaniemy do niedzieli chlopaki nas tam przenocleguja
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 heheh bo wiesz zeby dostac mmsa trzeba bylo odpowiedziec na smsa za 5 zl :decayed: :decayed: :polew:
Panton Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 to mnie nie lubia nie dostalem mmsa spoko nie jesteś sam...
chriss Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 oj tam oj tam [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 23:43_________________________________________________nasze patałachy dostali bańki od Litwinów 0:2 :polew: [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 23:45_________________________________________________e co jest nikogo niema siemano
rem1k Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 wróciłem z wycieczki raz kolejny... jutro coś się dzieje?
Panton Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 wróciłem z wycieczki raz kolejny... jutro coś się dzieje? pewnie, że tak.....
wito505 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 siemanko wszystkim Seba mamy lekki problem całość jest za duża o jakieś 5mm i teraz tak loga nie możemy ruszać bo będzie lipa z wycinaniem, Ale jak zmniejszył byś teks o 2-3 rozmiary czcionki to było by ok mieściło by się między audi a migaczem. Ja nakleję na jutro do siebie te 2 co mam to wszyscy na spocie zobaczą jak to wygląda. Ale trzeba jeszcze troszeczkę nad tym popracować
Adrenalina Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Chyba jakiś wirus panuje, bo wszyscy dzisiaj jacyś tacy niewyraźni
Kimi Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 A żyję żyję, chociaż rano miałem wątpliwości A Wy gdzie siedzicie?
Rekomendowane odpowiedzi