Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D

siemano ŁDZ Banda :hi:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:55_________________________________________________coś mnie wczoraj przewiało i jakos się tak nie wyraźnie czuje ;(

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja już wyrezacie to audio to robimy dyskotekę w lesie? taką jak ta w Rosji... :naughty:

Opublikowano

uff kilka cv wyslanych. :sick3: tymi ludzmi tutaj.... masakra

Opublikowano

Panton, pomożesz? :decayed:

Opublikowano

pewnie, że pomogę... dobry towar przywiozę... :D

Opublikowano

:bry:

Opublikowano
  • Autor

http://mistrzowie.org/236912/Audi-A4 :decayed::naughty::kox:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 12:53_________________________________________________

:bry:

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Szamek bardzo bym był wdzięczny jakbyś się zapytał w tym sklepie czy to coś da czy moze jakieś inne pomysły mają specjaliści :P

Opublikowano
  • Autor

poczytalem troszke bo calkiem przypadkowo znalazlem temat o czyszczeniu egra ;) troszke roboty jest tam

z wyjeciem kolektora i egr jesli bedzie zasyfiony a cos mi mowi ze bedzie i to mocno to sie zejdzie na czyszczeniu

no i ori uszczelki i podkladki musialbym kupic :) ale moze warto zrobic takie czyszczonko [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:58_________________________________________________do tego jeszcze zapodalbym sobie czyszczenie turbo :gwizdanie:

Opublikowano

poczytalem troszke bo calkiem przypadkowo znalazlem temat o czyszczeniu egra ;) troszke roboty jest tam

z wyjeciem kolektora i egr jesli bedzie zasyfiony a cos mi mowi ze bedzie i to mocno to sie zejdzie na czyszczeniu

no i ori uszczelki i podkladki musialbym kupic :) ale moze warto zrobic takie czyszczonko [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:58_________________________________________________do tego jeszcze zapodalbym sobie czyszczenie turbo :gwizdanie:

jak będzie ciepło któregoś weekendu to też się biorę za EGR-a :wink4: uszczelki już leżą od miesiąca w schowku i czekają

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

roboty troszkę jest jak chce się zrobić dobrze i dokładnie :cool1: :cool1: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:20_________________________________________________tak w ogóle to siemka z popołudnia :wink4: :wink4: :wink4::hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

osz Ty no :) ile za uszczelki ?? i co tylko aso czy gdzie kupowales ?? moze podjade do Ciebie i oba zrobimy :P[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :wink4::tongue4:

Opublikowano

osz Ty no :) ile za uszczelki ?? i co tylko aso czy gdzie kupowales ?? moze podjade do Ciebie i oba zrobimy :P[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :wink4::tongue4:

:decayed: :decayed: nie pamiętam ile za te uszczeleczki :no: :no: jakiś czas temu to było ale kupowałem w aso i nie była to jakaś zaporowa cena :cool1: :cool1: więc spoko

odnośnie roboty nie ma problemu :gwizdanie: możemy zrobić wspólnie :good: :good:

Jutro postaram się dowiedzieć jakie koszta tych uszczelek :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

nom jakbyś to wszystko porządnie wyczyścił to by na pewno dla motorowni dobrze zrobiło... :good:

Opublikowano

BTW orientowałem się w aso w cenie sprzęgła kompl. :cool1: nie powiem troszkę sobie wołają 3400 plnów i to już po max rabatach jakie mogli mi dać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

tak że ten ............... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Siemano :hi: Ja egra i kolektor jak czyściłem przed wakacjami to powiem Wam że o dziwo nie wiele tam było sadzy, a niektórzy maja fest nagar więc aż dziwne. Mariusz szukaj po sklepach sprzęgła a nie w aso bo tam wiadomo że się cenią. Ogólnie dwumas to zło, ja jeżeli bede zmuszony wymienić kiedyś sprzęglo to zakładam jednomasa. Zadzwoń do Impaxu i się dowiedz o ceny sprzęgła. Oni maja dobre ceny, ja mam 10 % rabatu jeszcze jak coś.

Oddział ul. Krakowska 88 tel.42 611 28 76

oddział ul. Pomorska 66/68 tel. 42 678 88 33

ul. Piaseczna 7 tel. 42 682 01 88

Opublikowano

Siemano :hi: Ja egra i kolektor jak czyściłem przed wakacjami to powiem Wam że o dziwo nie wiele tam było sadzy, a niektórzy maja fest nagar więc aż dziwne. Mariusz szukaj po sklepach ..................................

Spoko mam już na tzw oku jeden zestaw Sachs w cenie 2000 pln ewentualnie Luk kilka pln-ów taniej - jeszcze zobaczę co łyknąć :mysli: jeśli chodzi o aso to orientowałem się tylko i wyłącznie z ciekawości :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

No to pochwalę się Wam efektami mojej pracy dzisiaj :naughty:

DSCN4886.jpg

DSCN4870.jpg

DSCN4873.jpg

DSCN4876.jpg

DSCN4879.jpg

Opublikowano

frugodh :good: :good: :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

frugodh nie ładnie jest się chwalić... :wink4: