Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seba foty widać :good: jest gitez majonez :>

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no to gicior :)

Opublikowano

Znowu się zasiedziałem :D

Lecę do roboty :papa:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: siema bandziorki

seba, fotki z grilla super :good:

tylko coś nie postarałeś się i nie podrasowałeś Bukowiny, wiem,wiem, że to dużo czasu potrzeba i na pewno będzie taka Twoja odpowiedź :decayed:

Opublikowano

Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie :wink4:

potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? :mysli:

pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej :wink4: narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął

u mnie bylo to samo :) do tego spitalal i nadal spitala mi plyn chlodniczy przez zbiorniczek od spodu przez ten kanalik :) yhhh

i jaka była tego przyczyna? :mysli:

Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie :wink4:

potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? :mysli:

pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej :wink4: narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął

a czy w tryb awaryjny nie wchodzi przez zapchany EGR?

nie mam pojęcia czemu wchodzi w tryb awaryjny

:vaglogi:

zawsze chciałem to zrobić :polew:

nie mam takiej możliwości bo nie mam kabelka, a poza tym dynamicznych nawet nie potrafię zrobic :thumbdown:

Kimi a czego Ty szukałeś pod słowem "baleron"? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:08_________________________________________________a jeśli podjadę do Was znowu na spota to zabaczcie również mój egr? :decayed:

Opublikowano

zobaczymy i nie tylko to :D

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi: siema bandziorki

seba, fotki z grilla super :good:

tylko coś nie postarałeś się i nie podrasowałeś Bukowiny, wiem,wiem, że to dużo czasu potrzeba i na pewno będzie taka Twoja odpowiedź :decayed:

nom :( ponad 500 zdjec wszystkich wczoraj je ogarnialem do prawie 1 :) ale spoko moze systematycznie bede je rasowal :)

zaczne od tych z grila :) a tymczasem wstawilem info odnosnie koszulek na gadzety nasze :) [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:26_________________________________________________

Kimi link=topic=22268.msg2318613#msg2318613 date=1301952982]

http://www.google.pl/search?q=baleron&hl=pl&safe=off&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=0zmaTfjjM4PVsgaoyaCxCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=664

...i zobaczcie trzecią fotkę

:blink: :blink: :blink: :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Kimi a czego Ty szukałeś pod słowem "baleron"? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:08_________________________________________________a jeśli podjadę do Was znowu na spota to zabaczcie również mój egr? :decayed

Kimi dolaczam sie do pytania ??? :D:D:D :mysli:

Szamek wpadaj w niedziele porownamy :P EGRy :D:polew::decayed::naughty:

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:30_________________________________________________Seba a co tam porównywac? chyba kogo bardziej zapieprzony :decayed:

najchętniej to bym to dziadostwo wyjeb@# z auta

Opublikowano

no to już wkładaj zaślepke i po zawodach :tongue4:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
  • Autor

DJ ma wywalony :)

Opublikowano

a nie trzeba go przez VAG'a jakoś wyłączyć? :mysli:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________

to muszę z nim w niedziele pogadac i podpytac co i jak :wink4:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:52_________________________________________________Ludziska kto się oferował z renowacją itd skóry w siedzeniach ?? Bo nie pamiętam :D Mam zleconko dość ciekawe :D
Opublikowano

kolega frugodh się tym zajmuje :wink4:

Opublikowano

siemano :hi:

Opublikowano

a nie trzeba go przez VAG'a jakoś wyłączyć? :mysli:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________

to muszę z nim w niedziele pogadac i podpytac co i jak :wink4:

nie trzeba