Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie potrzebujących namnożyło :gwizdanie:

ale panowie kolejeczka kolejeczka :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no, ja to sobie sam jakoś ogarnę, tylko potrzebuję miejsca i podnośnika kawałek.

DeeJay_Kill, masz u siebie podnośnik? Mario coś wspominał :cool1:

Opublikowano

Nie no, ja to sobie sam jakoś ogarnę, tylko potrzebuję miejsca i podnośnika kawałek.

no właśnie jest kolejka do tego kawałka podnośnika i miejsca :gwizdanie:
Opublikowano

no właśnie jest kolejka do tego kawałka podnośnika i miejsca :gwizdanie:

Nie no, luzik, ja się dostosuję, dramatu jeszcze nie ma, ale czas chyba coś działać, bo jak tak będę zwlekał, to w końcu mi polecą inne rzeczy i dopiero będzie problem.

Opublikowano

najpierw kobiety z dzieckiem na ręku potem najbardziej potrzebujący a następnie reszta chłopa w kolejności stażu na forum i ilości obecności na spotach :decayed:

Opublikowano

Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie :wink4:

potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? :mysli:

pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej :wink4: narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął

Opublikowano
  • Autor

potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? :mysli:

pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej :wink4: narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął

u mnie bylo to samo :) do tego spitalal i nadal spitala mi plyn chlodniczy przez zbiorniczek od spodu przez ten kanalik :) yhhh

Opublikowano

a czy w tryb awaryjny nie wchodzi przez zapchany EGR?

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:25_________________________________________________

najpierw kobiety z dzieckiem na ręku potem najbardziej potrzebujący a następnie reszta chłopa w kolejności stażu na forum i ilości obecności na spotach :decayed:

Uuuuu czyli jesteś prawie na końcu kolejki :decayed:

Opublikowano

:vaglogi:

zawsze chciałem to zrobić :polew:

Opublikowano

:vaglogi:

zawsze chciałem to zrobić :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

tylko jak tego EGR wyczyscic :mysli:

hahahahah wiedzialem ze ktos to napisze :D

tak czy siak musze jeszcze 3 razy sie pojawic zeby ktos mi zrobil logi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

tak czy siak musze jeszcze 3 razy sie pojawic zeby ktos mi zrobil logi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ja Ci zrobię "po znajomości" :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Bartek się śmieje ale dobrze gada... od tego trzeba zacząć. A EGR mogę wyczyścić.... :wink4:

Opublikowano

Sebek, ale jesteś pipka, miałem wczoraj ze sobą VAG-a :cool1:

Opublikowano

Ja Ci zrobię "po znajomości" :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

:shocked::D

Opublikowano
Opublikowano

1. demontujesz EGR

2. czyścisz szczoteczką do zębów + jakiś wynalazek

3. montujesz EGR w jego miejsce

i cieszysz się jego czystością [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:37_________________________________________________

Bartek się śmieje ale dobrze gada... od tego trzeba zacząć. A EGR mogę wyczyścić.... :wink4:

bez tego ani dudu :)

Opublikowano

a nom.... logi to podstawa..... a EGR bym wyczyścił bez rozbierania.... inaczej bym to ukuł :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
:wallbash: :wallbash: :wallbash: serwer mi zawisl ja pitole :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:50_________________________________________________hmm no dobra mozemy zobaczyc w niedziele logi sie zrobi a egr to na miejscu tak po prostu ?? bo jeszcze mysle o czyszczeniu turbiny :mysli:
Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: serwer mi zawisl ja pitole :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:50_________________________________________________hmm no dobra mozemy zobaczyc w niedziele logi sie zrobi a egr to na miejscu tak po prostu ?? bo jeszcze mysle o czyszczeniu turbiny :mysli:

No turbiny to chyba tak na spocie nie zregenerujemy :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: