Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi skode mozecie podlaczyc :D bo juz ledwo dyszy musze im szybko oddac bo zaraz sie rozleci :D

Tomek Skodę też damy radę ogarnąć..... :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

juz w zawieszeniu cos stuka z przodu i z tylu ale nie interesuje mnie to jak sie rozleci to sie rozleci naprawia sobie

Opublikowano

juz w zawieszeniu cos stuka z przodu i z tylu ale nie interesuje mnie to jak sie rozleci to sie rozleci naprawia sobie

a z Adelą twoją to co się dzieje?

Opublikowano

no jutro mam miec akceptacje wymiany maglownicy i na sobote odbior jak bedzie ta akceptacja[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 00:06_________________________________________________tylko sie zastanawiam do czyjego auta ta maglownica idzie bo ja wyjechalem sam wspomaganie mialem a pozniej sie okazalo ze go nie ma nie wiem jakim cudem i im to powiedzialem to nie potrafili mi odpowiedziec na to

Opublikowano

no jutro mam miec akceptacje wymiany maglownicy i na sobote odbior jak bedzie ta akceptacja

no myślę, że się postarają o tę akceptację :wink4: ja mykam :hi: dobranoc

Opublikowano

wiesz co oni od tygodnia jej dostac nie moga tylko ja bombardowalem pzu i zalatwilem to zreszta kazdy kosztorys zalatwilem szybciej akceptacje, dobranoc :hi:

Opublikowano

no jutro mam miec akceptacje wymiany maglownicy i na sobote odbior jak bedzie ta akceptacja[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 00:06_________________________________________________tylko sie zastanawiam do czyjego auta ta maglownica idzie bo ja wyjechalem sam wspomaganie mialem a pozniej sie okazalo ze go nie ma nie wiem jakim cudem i im to powiedzialem to nie potrafili mi odpowiedziec na to

powiem tak.....nie ufam im i tyle, chcieli my czyjąś felgę wepchnąć, dobrze że ślepa jeszcze nie jestem

Opublikowano

zgadza się... niestety ale Idczaki strasznie kombinują :confused4: i trzeba się pilnować co by nie zostać :sex:

Opublikowano
  • Autor

yyyh zlodzieje :) ja tez bujam a jutro porobie male niespodziewajki :) bedziecie mi coponiektorzy potrzebni w przeprowadzeniu testu ale to jutro :P

Opublikowano

Tomek - w skodzie chyba jest podobna maglownica, jak u Ciebie :decayed: ....wpadnij jutro, to szybkiego swapa zrobimy :>

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: dobry :P

Po wyliczeniach Dja doszliśmy do wniosku że trzeba zmienić skrzynkę:P

Pamiętam że takie bajery to mieli w Aleksandrowie Łódzkim na Romanowskiej po 75 zł :P

Tylko czy jeszcze to jest aktualne hehe no cóż zobaczymy :P

A tak wogóle to już mamy kochani Czwarteczek :D

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

no no a juz jutro upragniony piatuniooooo :D

Opublikowano

Siemka wszystkim :hi: :hi: :hi:

rkwon na spocie to może być faktycznie ciężko w EGR-em co by go ogarnąć ale po podpinać się można :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Kimi ja w Niedzielę jestem dostępny od rana więc chętnie podjadę i jeszcze jakiś krótki filmik z przejazdu nakręcę :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: fajnie kombinujesz z tą swoją Adą - bardzo jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: oczywiście trzymam kciuki aby wyszło :good: :good: :good: :good:

tomek881025 odnoszę wrażenie, że chłopcy u Idczaka następnym razem nie dadzą ci nic innego jako zastępcze auto niż porządny rower :polew: :polew: :polew: :polew:

No i taki mój plan na przyszłość mieć VAG-a aby można było na spocie kogoś zVAGinować :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Czwartek :dance: :dance: :dance: , już prawie, już tuż tuż :D

Mario, wszystko będzie zależeć od tego, jak rozwinie się sytuacja z pracą, bo na razie rozwija się nie w tę stronę :disgust:

[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 08:02_________________________________________________rkwon, co Ty za eksperymenty będziesz przeprowadzał? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 08:02_________________________________________________

Lecę, miłego dnia :papa:

Opublikowano
:oczko: :oczko: :oczko:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 08:26_________________________________________________ja też już spadam :cool1: :cool1:
Opublikowano

:hi:

a ja po nocce i idę spać,

cieszycie się, że czwartunio, a ja jutro na szkolenie, sobota na szkolenie, niedziela - cała w pracy :disgust: i taki wekeend :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

a ja po nocce i idę spać,

cieszycie się, że czwartunio, a ja jutro na szkolenie, sobota na szkolenie, niedziela - cała w pracy :disgust: i taki wekeend :wallbash: :wallbash: :wallbash:

uuuuu :/ wspolczuje ;)

no ale ktos musi pracowac by bawic mogl sie ktos :P

rkwon[/b], co Ty za eksperymenty będziesz przeprowadzał? :naughty

nie no w sumie zadne eksperymenty po prostu muli mi i musze cos z tym zrobic bedzie cieplo mozna dzialac

mam pare spraw zaleglych ktore tez czekaja na diagnoze jak np wyciek plynu chlodniczego a jest opcja uszczelki

pod glowica tylko nikt nie ma pewnosci :) i takie tam rozne :)

a no i dodalem ankietke do gadzetow ldz

Opublikowano

:bry:

a ja zaraz lecę do stolicy a potem do Wołomina i mam nadzieje ze szyb nikt nie powybija mi za ta naklejkę ŁDZ Banda :naughty:

i zawieszenia tylnego na dziurach nie zostawię bo tuleje ledwo dyszą :([br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 11:39_________________________________________________Sebek a co się dzieje z naszym banerkiem :co:

Opublikowano
:hi: a ja mam znowu wycieczkę do Zamościa, eh nie chce mi się :embarrassed: