Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze nie wiem czy dotrę na spota :confused4: :confused4: jakoś tak przewiało mnie całego ;( ;( ;(

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurcze nie wiem czy dotrę na spota :confused4: :confused4: jakoś tak przewiało mnie całego ;( ;( ;(

To teraz będę miał wyrzuty, że Was wyciągnąłem :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano

bylo fajnie ale... zimno nie da sie ukryc :) ja domarzlem na wsi ;p

Opublikowano

To teraz będę miał wyrzuty, że Was wyciągnąłem :confused4: :confused4: :confused4:

:punish: :punish: :punish: :punish: każdy jest dorosły i robi co uważa - nie powinieneś mieć wyrzutów. a poza tym pisałem, że nie wiem a nie ze nie przyjadę :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

:punish: :punish: :punish: :punish: każdy jest dorosły i robi co uważa - nie powinieneś mieć wyrzutów. a poza tym pisałem, że nie wiem a nie ze nie przyjadę :evil: :evil: :evil:

:D

Szczerze powiedziawszy nastawiłem się na te zdjęcia i filmy z Twojego aparatu, no ale w razie czego tydzień poczekam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

w zimę przyjeżdżaliście i staliście na mrozie, albo robiliście grilla a teraz wam za zimno ? :doh1: :doh1: :doh1: a ubrać się grubo i już :decayed:

Opublikowano

i drinaska strzelić dla profilaktyki :decayed:

Opublikowano

DJ weź mi Armina :wink4: :wink4: bo po grillu na Malince chyba został u ciebie :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

nie bój nic - tak dzisiaj sobie lecę po płytach, w którymś momencie leci Armin...po nim Coma...wtedy skumałem dopiero, że to nie moja płyta :decayed:

Opublikowano

nikt nikogo nie wyciągał każdy przyjechał z własnej woli,fakt też trochę zmarzłem ale na spota się szykuje :wink4:
Opublikowano

a mi sie nie chce :polew:

Opublikowano

a mi sie nie chce :polew:

no jakoś nie jestem zdziwiony :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

nie potrzebnie pojechalem na ta wioche moglem z wami postac, to tam sie wynudzilem. na nasteny tydzien nie ma bata nie jade

Opublikowano

starzy juz jestesmy :gwizdanie:

Opublikowano

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: forgetnęło mi się, że umówiłem się z frugodh więc muszę być :wink4: :wink4:

Kimi weź kompa - ja mam już twoje dzisiejsze podboje na Motodromie na penie :polew: :polew: :polew::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Chłopaki i dziewczęta mnie nie będzie dziś bo raz że się nie wyrobie a 2 to tak samo jak Mariusza też mnie rpzewiało na giełdzie;/.

Apropo mam pytanie kto od nas ogarnia projekty koszulek w correlu? Bo mam interes

Opublikowano
  • Autor

no ja moge oraniac projekty ;)

Panton bedziesz dzisiaj ?? moze zrobimy u mnie domykanie drzwi ?? :P:D jak cos do zoba o 18 pozdro

Opublikowano

eeeeeeee tam :tongue4: